IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Aralık 2022, 13:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yorgun Yüze Makyaj Nasıl Yapılır?




Yorgun Cilt Nasıl Canlandırılır?
Yorgun ve uykusuz kaldığımız zamanlarda bunu ispatlayacak olan ilk olarak göz altındaki koyu halkalardır. Doğru ten ve göz makyajı yaparak yüzünüzdeki bu yorgunluğun ve solgunluğun ortadan kalması için yorgun cilt nasıl canlandırılır? Konusunda bazı bilgileri edinmek gerekir. İlk olarak gözlerinizin daha açık görünmesini sağlayabilirsiniz. Bunun için de kirpikleri kıvırmak gerekmektedir. Etkinin artırılması için de kirpik liftingi maskaralardan yardım almakta fayda vardır. Bu sayede anında yüzdeki yorgunluk kaybolmaktadır. Eyeliner ile de gözlerinizin daha çekik görünmesi mümkün olacağı için yarım eyeliner daha enerjik ve çekik bir görünüm katmaktadır. Göz kapaklarının kalkık durmasını sağlayan kaş makyajı ile de göz altındaki şişkinlik ve halkalar dikkat çekmemektedir.Yüzü Yorgun Gösteren Makyaj Hataları Nelerdir?
Yorgun olan yüze yapılan bazı makyaj hataları yüzün canlı olmasını değil de daha yorgun görünmesini sağlamaktadır. Yüzü yorgun gösteren makyaj hataları içinden ilk olarak monoton renkleri söylemek mümkündür. Tüm yüze tek renk kullanmak özelikle kahverengi tüm yüze uygulanırsa yorgun görünmesine neden olmaktadır. Yanlış seçilen göz altı kapatıcısı da çok açık ya da çok koyu kullanılması halinde daha fazla yorgun göstermektedir. Nemlendirici kullanmamak, çok fazla fondöten kullanmak, gri kullanmak ve yanlış eyeliner rengi de cildi yorgun gösterir.
Cildin bazı nedenlere bağlı olarak yorgun görünmesi son derece normaldir. Ancak bunu sonlandırmak adına yorgun yüze makyaj nasıl yapılır? Sorusunun yanıtlarını ve detaylarını net olmak bilmek size yardımcı olacaktır.. Yorgun Yüz Makyajı Önerileri Nelerdir?
Daha çekici ve canlı görünecek şekilde yorgun yüze makyaj yapmak isteyenler öncelikle cilde birkaç işlem uygulamalıdır. Peeling ile yüzün canlandırılması mümkün olmaktadır. Ölü hücrelerden kurtulmak yüzünüze iyi geleceği için daha temiz ve canlı bir görünüm oluşmaktadır. Yorgun yüz makyajı önerileri içinde yüzünüze soğuk ılık su şoku yapabilirsiniz. Bir beze birkaç tane buz sararak da bunu göz çevresinde ve yüzde gezdirebilirsiniz. Yüze hafif hafif masajlar yapmak da makyaj öncesinde yüzünüzdeki yorgunluğu alarak cildinizi makyaja hazırlamaktadır. Kaş çevresinde yer alan tüylerden kurtulmak da yüzünüzü aydınlık göstermek konusunda size yardımcı olmaktadır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hızlı makyaj nasıl yapılır AftieL Makyajın Püf Noktaları 0 25 Mayıs 2014 14:08
Metalik Makyaj Nasıl Yapılır? Zen Makyajın Püf Noktaları 0 09 Haziran 2013 16:47
Smokey Makyaj nasıl yapılır AnqeL Makyajın Püf Noktaları 0 05 Mart 2012 17:50
Mor Makyaj Nasıl Yapılır? Ruj Makyajın Püf Noktaları 0 03 Ekim 2011 04:13
Makyaj Nasıl Yapılır YapraK Makyajın Püf Noktaları 0 27 Aralık 2009 05:17