IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Haziran 2008, 01:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ABD'nin en iyi öğretmeni TÜRK..





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Amerika, Türk Öğretmenin Başarısını Konuşuyor. Genç Öğretmen Sine Bayar, New York'ta 8 Bin 300 Adayı Geçerek En İyi Öğretmen Seçildi.

Engelli öğrencilere eğitim veren Bronx Görsel Sanatlar Lisesi'nde öğretmen olarak görev yapan Sine Bayar, zorlu bir değerlendirmenin ardından New York'ta en iyi 5 öğretmen arasına girdi. Bayar'a bu ödül, 'görsel sanatlar eğitim müfredatına katkı sağladığı ve Japonya'yı ziyaret ederek kültürel bir değişim programını kurduğu' için verildi. Şimdiye kadar verilen en büyük para ödülü olan 7 bin 500 doları da kazanan Bayar, okuluna da ekonomik katkı sağlamış oldu.
Öğrencilerin, okul yönetiminin ve öğretmen arkadaşlarının çok sevdiği Bayar, bir Türk olarak böylesine bir ödül almaktan gurur duyduğunu söyledi. Çikolata fabrikasından sanat okuluna dönüştürülen ve Bill Gates'in desteklediği Bronx Görsel Sanatlar Lisesi'nde eğitim veren Bayar, Müdür Dr. George York'a göre tüm dünya için bir hediye.
"ÖDÜLÜ KESİNLİKLE HAKETTİ"
Sinem Bayar'ı aday olarak gösteren öğretmen arkadaşı Müzik öğretmeni Joel Key, ödülden e-mail yolu ile haberdar olduğunu belirterek, "Sine bu ödül için muhteşem olurdu. Bu yüzden onu aday göstermeye karar verdi. Onun nasıl öğrettiğini her zaman görüyorum. Hayret verici bir öğretmen. Bunun (ödül) için muhteşem olacağını düşündüm. Çok alçakgönüllü. Kendi kendini aday gösteremezdi. Dolaysıyla ben onu aday gösterdim" diye konuştu. Bayar'ın bu ödülü kazandığı için çok mutlu olduğunu kaydeden Key, "Çünkü, tanıdığım öğretmen arasında bu ödülü en çok hak eden oydu" diye konuştu.
Matematik öğretmeni Patrick Cravillion da, "Onun ödülü kazanması fantastik. Çünkü kesinlikle bunu hak etti. Çok istekli. Çocuklar ile beraber iyi işler yaptı. Gerçekten hak etti. Onlar, (ödülü verenler) en iyisini seçti" dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
abdnin, iyi, tÜrk, öğretmeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yılın öğretmeni seçildi - 2013 yılının öğretmeni kim oldu Violent Eğitim Haberleri 0 22 Kasım 2012 16:25