IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ağustos 2008, 17:39   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bodrum'u karıştıran ***** CD




Bodrum'un Yalı Beldesi Belediye Başkanı Anavatan Partili 41 yaşındaki İsmail Altındağ'a şantaj yapmakla suçlanan yerel gazeteci Ahmet Y. tutuklandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bodrum, Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ'a yapılan şantajla sarsıldı. Bodrum'un Kumbahçe Mahallesi'nde yer alan 3 yıldızlı bir otelin masaj salonu ve saunasında çekildiği iddia edilen ***** görüntüler ortalığı karıştırdı. Belediye Başkanı İsmail Altındağ, yerel bir gazetede köşe yazarlığını yapan Ahmet Y. tarafından 1 yıldır çeşitli konularda tehdit edildiğini, şantaja maruz kaldığını iddia ederek savcılığa ve jandarmaya başvurdu.

İŞTEN ÇIKARILMIŞ

Başkan Altındağ, ‘Eyüp Ayancı’ adını kullanan, bu konuda söylentiler çıkmaya başlayınca işten çıkarılan gazeteci Ahmet Y.'nin son 1 aydır da kendisini bir otelin masaj salonunda Rus ve Moldovalı kadınlarla sevişirken görüntülerini çektiği, 100 bin YTL vermezse bu görüntüleri yayacağı” iddiasıyla tehdit ettiğini öne sürdü.

Başkan Altındağ'ın şikayeti üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, takibe aldıkları Aymet Y.'yi suçüstü yakalamak için 24 Temmuz'da operasyon başlattı. Seri numaraları alınan 100 bin YTL'yi Yalı Aile Çay Bahçesi'nde Başkan Altındağ'ın elinden alan Ahmet Y., jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalanıp gözaltına alındı. Ahmet Y.'nin üzerinde ve aracında yapılan aramada, ***** görüntülerinin yer aldığı iddia edilen CD bulunamadı.

‘İNTİKAM ALMAK İSTEDİM’

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Ahmet Y., çıkarıldığı mahkemece ‘tehdit ve şantaj ile maddi çıkar sağlama’ suçlamasıyla tutuklanıp Muğla Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Ahmet Y.'nin, “İsmail Altındağ beni belediyede işe alacaktı. Söz vermişti ama sözünde durmayıp beni aylarca oyaladı. Ben de intikam almak istedim. Ortada ***** CD yok, ‘var’ diyerek para almak istedim” diye ifade verdi.

ÜNLÜ İSİMLER VAR

Olayla ilgili Bodrum Cumhuriyet Savcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında Ahmet Y. ile görüntülerin çekildiği iddia edilen otel sahibinin ifadeleri alındı.

Jandarmanın yaptığı araştırmada, Başkan Altındağ’ın yanı sıra Bodrum’a tatile gelen bir emniyet müdürü ve üst düzey bir bürokrat ile bazı işadamlarının da otelin sauna ve masaj bölümünde uygunsuz görüntülerinin çekildiği, CD'lerin ahmet Y'nin arkadaşı olan ‘Mehmet Ali’ takma adını kullanan kişide olduğu öne sürüldü.
Bu kişinin, otelde bir süre masörlük yaptığı şimdi yurt dışında olduğu saptandı.

ahmet Y.'nin ayrıca, uygunsuz görüntüsünü çektiği bazı işadamlarına da şantaj yaptığı, yüksek meblağlarda para istediği öne sürüldü.

‘MASAJA GİTTİM AMA EŞİM BİLİYOR’
Olayın şokunu halen üzerinden atamadığını söyleyen Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ, “Bu kişi beni uzun süredir tehdit ediyordu. Defalarca bundan vazgeçmesi için uyardım ama beni dinlemedi, tehdit etmeyi ve para istemeyi sürdürdü” dedi.

Bodrum’da bu konu bazı yerlerde konuşulmaya başlayınca, yanlış anlamaları ve başkalarının da mağduriyetini önlemek harekete geçtiğini belirten Başkan İsmail Altındağ, “Jandarmayla işbirliği yapıp bu kişiyi yakalattım. Yaklaşık bir yıldır bel ağrılarım nedeniyle o otele masaj yaptırmaya gidiyorum. Ama ben kendimden eminim, uygunsuz görüntülerim olduğunu sanmıyorum. Çünkü gittiğim yeri eşim de biliyor. Bazen masaja eşim de geliyordu” diye konuştu.
FUHUŞ VİLLADA YAPILIYORDU

Bodrum'da, Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ ve bazı üst düzey bürokratlar ile işadamlarının görüntülerinin çekildiği iddia edilen 3 yıldızlı Delfi Otel'in sahibi Mehmet Dağoğlu, ilginç açıklamalarda bulundu. Belediye Başkanı Altındağ ve emniyet müdürü ile birlikte birçok ünlü sanatçı ve ismin oteldeki sauna, masaj ve SPA bölümüne geldiğini ve şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşanmadığını belirten Dağoğlu, “Bodrum’un en köklü işletmelerindeniz. Bu ve buna benzer olayların, skandalların içinde olmayız. Adımızın bu olayda geçmesi bile bizi derinden yaraladı. Olayla ilgili jandarma ve savcılığa ifade verdim. Olayda adı geçen ‘Mehmet Ali’ kod adlı kişi burada bir süre çalışmıştı. Bu ve bir iki arkadaşının otelimize yakın bir yerde Kumbahçe Mahallesi'nde villa tutarak müşterileri orada özel masaja götürdüklerine ve orada bu işlerin yapıldığını öğrenince şahsın işine son verdim. Yani yapılan rezilliklerin burada değil otele yakın bir yerde tuttukları villada gerçekleştiği duyumunu aldım. Çünkü benim de müşterilerimi oraya götürerek maddi ve manevi zarara uğratıyorlardı” diye konuştu.

</B>

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bodrumu, karıştıran, porno


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bodrum'u karıştıran SMS'ler N999 Haber Arşivi 0 25 Şubat 2012 02:38
Bodrum İki Yakanın Mimarları Bodrum'da Buluştu basketci Haber Arşivi 1 01 Ekim 2010 23:10
***** Paylaşımına Şok Heidi Ağ, Network ve Networking 0 01 Ağustos 2008 14:06
Sim 2'ye ***** Yasağı Heidi Oyun Dünyasından Son Haberler 1 12 Temmuz 2008 02:47