IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Eylül 2008, 22:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Matso'ya Ağustos Ayında 19 Yeni üye Kayıt Oldu




Almanya''nın Kuzey Ren Westfalya Eyaleti Herford Belediye Başkanı Bruno Wollbrink, Manavgat''ı bisiklet sporunda İspanya''nın Mayorko''su yapacaklarını söyledi.
Konuk belediye başkanı, turizm şehrinde kaldığı süre içinde kendisine ve ekibine gösterilen yakın ilgiden ötürü Manavgat halkına teşekkür etti. 70 bin nüfuslu şehirlerinde 22 bin 500 lisanslı sporcunun bulunduğunu ve bunun yüzde 80''inin bisiklet sporcusu olduğunu ifade eden Wollbrink, Almanya''da yaşam biçimi olan bisiklet sporunu 7''den 77''ye profesyonel, amatör ve hobi olarak yaptığını belirtti. Wollbrink, "Türk dostlarımızın yakın ilgisi ve misafirperverliği bizi büyüledi. Manavgat''ta bulunmaktan onur ve gurur duydum. Yapımı devam eden bisiklet yoluna oy birliğiyle Herford Caddesi isminin verilmesinden ötürü Manavgat Belediye Meclisi''ne teşekkür ederim. En büyük hayalim 18 kilometrelik bisiklet yolunun bir an önce tamamlanarak Belediye Başkanı arkadaşım Zeynel Şenol''la birlikte bisiklete binerek Titreyen göl''e gitmek." diye konuştu.


Kuzey Ren Wesftalya Eyaleti şehirlerinden kardeş şehirleri Manavgat''a daha fazla Alman tatilci gelmesi için tanıtım ofisleri açacaklarını belirten Wollbrink, Herford''un en işlek bir caddesine, isim yanı sıra ''tatilinizi dünyanın gözde turizm şehri Manavgat''ta yapın'' yazısı yazacaklarını ifade etti. Side Antik Kent, Titreyen göl ve Oymapınar''ın tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kaldığını belirten Wollbrink, karşıklıklı ziyaretlerin her alanda pratiğe dökülerek Türk-Alman dostluğunun sonsuza değin sürdürülmesi düşüncesi olduğunu ifade etti.

Öte yandan Side-Manavgat Turizm İşletmecileri Derneği(Side-Tuder) Başkanı Cengiz Haydar Barut, 2009 yılı yurt dışı turizm tanıtımlarına 15 Kasım''dan itibaren Almanya''dan başlayacaklarını söyledi. 35 yıldır Manavgat''a tatile gelen en istikrarlı turistlerin Almanların olduğunu ifade eden Barut, yeni turizm sezonunda Berlin''de metro, halk otobüsleri ve şehrin işlek caddelerine Manavgat ve Side''nin tarihi ve doğal güzellikleri fotoğraf asacaklarını belirtti. Barut, bölgede 140 bin yatak kapasitesinin bulunduğunu ve son 10 yıldır yüzde 57''lik oranla birinci sırayı Alman turistlerin oluşturduğunu kaydetti. (CİHAN)

__________________
Zambaklar en ıssız yerlerde açar Ve vardır her vahşi çiçekte gurur
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ağustos, ayında, kayıt, matsoya, oldu, yeni, Üye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ağustos Ayında Bahçe Bakımı Numune Bahçe Bakımı ve Çiçekler 0 24 Şubat 2015 10:12
Ağustos Ayında Çıkacak Pc Oyunları Bulut Oyun Dünyasından Son Haberler 0 02 Ağustos 2013 19:59
Ağustos 2012 Aylık Burç yorumları, Ağustos Ayında Sizi Neler Bekliyor ? Violent Aylık Burç Yorumları 0 09 Ağustos 2012 11:15