IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Eylül 2008, 02:05   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AKP'nin öncelikli hedefi 4 il




AKP, 2009 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimler için hazırlıklarını sürdürüyor. Son yapılan MYK toplantısında CHP, DTP ve DSP’nin elinde bulunan İzmir, Diyarbakır, Eskişehir ve Mersin büyükşehir belediye başkan adaylarının Ekim ayında kamuoyuna duyurulması kararı alındı.


AKP, Mart 2009’da yapılacak yerel seçimlerde de belediye başkan adaylarını anketlerle belirliyor. Ankette ön plana çıkan adaylar hakkında özel dosya hazırlanıyor. Dosyada adayın özgeçmişi, eğitimi, aile yapısı, iş, çevre hayatı, hakkında çıkan haberler varsa spekülasyonlar geniş bir şekilde yer alacak. Hazırlanan dosyalar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak. Erdoğan yapılan anketleri ve bölge milletvekillerinin de görüşlerini değerlendirecek ve son sözü söyleyecek.

22 Temmuz milletvekili seçimlerinde neredeyse Türkiye'nin tamamını dolaşan ve hemen her ilde miting yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan aynı taktiği bu yerel seçimlerde de uygulayacak. Yerel seçimlerde hedefi yüksek tutan ve yüzde 60 gibi bir oy oranını hedefleyen AKP yönetimi yerel seçim çalışmaları için verilen startın ardından çalışmalarını yoğunlaştırdı.

ÖZEL DOSYALAR

Yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi başkanlığında oluşturulan heyet, tüm AKP’li belediyeleri mercek altına aldı. Başarısız belediye başkanlarını aday göstermeyi düşünmeyen AKP, başarılı olan belediye başkanları ve yeni adaylar için de anket yapıyor. Ankette öne çıkan adaylar Genel Merkez’de yüzyüze görüşmeye tabi tutulacak. Bu adaylar hakkında geniş kapsamlı özel dosyalar hazırlanıyor. Dosyada adayın özgeçmişi, eğitimi, aile yapısı, iş, çevre hayatı, hakkında çıkan haberler varsa spekülasyonlar geniş bir şekilde yer alacak. Hazırlanan dosyalar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak. Erdoğan yapılan anketleri ve bölge milletvekillerinin de görüşlerini değerlendirecek, ancak son sözü yine Erdoğan söyleyecek.

ÖNCE DÖRT BÜYÜKŞEHİR ADAYI AÇIKLANACAK

AKP, son yapılan MYK toplantısında da yerel seçim çalışmalarını gözden geçirdi. MYK toplantısında AKP’ye ait olmayan ve aralarında İzmir, Diyarbakır, Mersin ve Eskişehir illerinin büyükşehir belediye başkan adaylarının Ekim ayında kamuoyuna duyurulması kararı alındı. Yapılan çalışmaların ardından belirlenecek adayların ismi ise seçim takviminin başlamasından 45 gün önce kamuoyuna açıklanacak.

</B>

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
akpnin, hedefi, Öncelikli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Öncelikli Konular hAte vB 3.8.x Eklentileri 3 12 Kasım 2019 22:23
İDO Öncelikli geçiş 10 araçla sınırlı PassioN Haber Arşivi 0 28 Mart 2012 21:11
Eş Seçiminde Öncelikli Değerler Nelerdir? Liaaa Aile Evlilik ve Çocuklar 0 16 Şubat 2012 16:03