IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Mart 2006, 17:43   #1
viruS
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bıçak sırtı




Bıçak sırtı' operasyon
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sol omuz ve sağ ayağından yaralanan Özçiçek, yakalandıktan sonra Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.
Polisle çatışmaya girerek kaçan sabıkalı Kenan Özçiçek, Şişli'de bir eve girdi. Polis, evde oturan kadını bıçakla rehin alan Özçiçek'i operasyonla etkisiz hale getirdi...
RADİKAL - İSTANBUL - Şişli'de polisle silahlı çatışmaya giren ve yaralanan sabıkalı kişi, kaçarken girdiği evdeki kadını rehin aldı. Saldırgan polis tarafından etkisiz hale getirilirken dehşet dolu dakikalar yaşayan kadın kurtarıldı.
Aranan sabıkalı hırsız 37 yaşındaki Kenan Özçiçek, dün sabah saat 06.00 sıralarında Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Kurtuluş Avşar Sokak'ta görüldü. 'Dur' ihtarında bulunulan Özçiçek, silahını çıkararak polise doğru ateş açtı. Polisin de karşılık vermesi üzerine Özçiçek, Dolapdere istikametine doğru kaçmaya başladı.

Evin etrafı çevrildi
Çatışmada sol omuz ve sağ ayağından yaralanan Özçiçek, kaçmaya devam etti. Özçiçek, sonunda Hüseyin Garipler ile Perihan Taşçı'nın oturduğu Dolapdere Caddesi Küçük Şişhane Sokak'taki eve girdi. Garipler'i dışarı çıkaran Özçiçek, sırtına bıçak dayadığı Taşçı'yı rehin aldı. Evin etrafını çeviren polisin içeri girmesine izin vermeyen Özçiçek, Taşçı'yı öldürmekle tehdit etti.

Rehine korkudan bayıldı
Polisler, ikna ederek yanına yaklaştıkları Özçiçek'i bir anda üzerine atılarak etkisiz hale getirdi. Bu sırada korkudan bayılan Perihan Taşçı, polisin kucağında dışarı çıkarılarak Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı halde yakalanan Kenan Özçiçek ise Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Yetkililer, hırsızlıktan aranan Özçiçek'in, 10 gün önce de Dolapdere'de kendisini gözaltına almak isteyen polislere bıçakla saldırarak kaçtığını söyledi.


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 15 Mart 2006, 17:44   #2
viruS
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)



İlkokul öğrencisi kalp krizi geçirdi
AA - KONYA - Genç yaşta kalbine yenik düşenlere bir ilköğretim öğrencisi daha eklendi. Konya'nın Kadınhanı ilçesinde oturan 14 yaşındaki Murat Akol, kalp krizi sonucu öldü. Dün sabah kahvaltı yaptıktan sonra Karakaya Mahallesi'ndeki evinden eğitim gördüğü Raziye Hatun İlköğretim Okulu'na gitmek için ayrılan Murat, yolda yürürken fenalık geçirdi. 112 Acil Servis ambulansıyla Kadınhanı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Akol, tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Yapılan otopside Akol'un kalp krizinden öldüğü belirlendi. Beş çocuklu Akol çiftinin tek erkek çocuğu Murat'ın ölümü üzerine annesi baygınlık geçirdi. Akol'un okulundaki arkadaşları ise gözyaşlarına boğuldu.

 

Alt 15 Mart 2006, 17:46   #3
viruS
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)



Dehşet peşinden geldi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Sümbül, imam nikâhıyla birlikte olduğu Yusuf'tan dayak yemekten bıktı, kaçmak istedi. Yusuf'la ağabeyi Sümbül'ü bindiği otobüste yakaladı, 17 yerinden bıçakladı

BOLU - Sümbül Murat, sık sık dayak atan, başka bir kadın ile ilişkisi olan nikâhsız eşten, kılık değiştirerek kaçmaya çalıştı, başaramadı. 8 Mart Kadınlar Günü'nde İstanbul'a doğru yol alan Murat, 511 kilometre izini sürerek aynı otobüse binen Yusuf Çelik tarafından 17 yerinden bıçaklandı. Çelik cezaevine girerken, hayati tehlikeyi atlatan Murat'ın hedefi 'yeni bir hayat kurup, ayaklarının üzerinde durmak.'
Ağrı'ya kaçmışlar
Sümbül Murat, 8 Mart saat 05.00 sıralarında Bolu Dağı Sertoğlu Dinlenme Tesisleri'nde bıçaklanmayla sonuçlanan olayı şöyle anlattı: "Kayseri'de yaşarken, üç yıl önce çalışmak için kente gelen Ağrılı Yusuf Çelik ile tanıştım. Beş ay sonra Ağrı'ya kaçarak imam nikâhıyla yaşamaya başladık.
Bir süre sonra şiddet uygulamaya başladı. Kayseri'ye dönmek istediğimi söyledim. Bir yıl önce Kayseri'ye taşındık. Mermer işiyle uğraşıyordu. İşe giderken kapıyı üzerime kilitliyordu. Bu sırada başka bir kadınla yaşamaya başlayınca, beş ay önce evi terk ederek babamın evine gittim. Sürekli tehdit telefonları geliyordu. İzimi kaybettirmeye karar verdim. 8 Mart'ta, tanınmamak için saçımın şeklini değiştirdim, makyaj yapıp ve güneş gözlüğü taktım ve otobüse binerek İstanbul'a doğru yola çıktım. Ancak eşim ve ağabeyi Bayram Çelik'i aynı otobüste gördüm. Beni tanımadığını düşünerek yolculuğa devam ettim. Ancak Bolu Dağı'nda mola verilince, yolcuları tek tek kontrol etmeye başladı. Gözlüklerimi çıkarmamı istedi, direnince, belindeki bıçağı boğazıma dayayıp kendisi çıkardı. Bıçağı art arda saplamaya başladı. Ağabeyi de yardımcı oldu."

Hayati tehlikeyi atlattı
17 bıçak darbesiyle ağır yaralanan Murat, Köroğlu Devlet Hastanesi'ndeki tedaviyle hayati tehlikeyi atlatırken, Çelik kardeşler tutuklanarak Bolu Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Bıçakladıktan sonra kendisini öldü diye bıraktıklarını söyleyen Murat, "Şimdi yeni bir hayat kurmak, çalışmak ve ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum" dedi.


 

 

Etiketler
bicak, bıçak, sirti, sırtı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sevgilisi Bir Bıçak Boğazına Bir Bıçak... MasteR06 Haber Arşivi 0 11 Şubat 2014 18:44
Bıçak Sırtı Ecrin Online Oyunlar 0 15 Kasım 2013 02:26
Bıçak Sırtı'nda sert tartışma Lucifer Haber Arşivi 0 13 Ocak 2010 23:22