IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Ekim 2008, 17:31   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cinayet ve tecavüz sanığından tüyler ürperten iddia!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ev sahibi kadını öldürüp, kızına tecavüz eden sanıktan ilginç iddia:

ESKİŞEHİR’de yanlarında kaldıkları ev sahibi kadını bıçaklayarak öldüren ve 16 yaşındaki kızına da tecavüz eden 28 yaşındaki Gülbey Nadi Gölpek, duruşmada ilginç bir iddia ortaya attı. Gölpek, “Öldürdüğüm kadının kocası bana 10 yaşımdayken tecavüz etmişti” dedi.

Yenibağlar Mahallesi’nde 16 Şubat 2008 tarihinde meydana gelen olayda 43 yaşındaki Seniha Özsakçı, yanlarında geçici olarak kalan kiracısı Gülbey Nadi Gölpek tarafından 52 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş, 16 yaşındaki kızı A.Ö. de tecavüz edildikten sonra zorla fare zehri ve hap içirtilerek öldürülmek istenmişti. Olaydan sonra Gülbey Nadi Gölpek ile boşandığı ancak birlikte yaşadığı 20 yaşındaki hamile eşi Sevgi Kızıldağ İzmir’de polis tarafından yakalandı. Gölpek ve Kızıldağ çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eskişehir Ağır Ceza Mahkemesi’nde geçen Ağustos ayında yapılan ilk duruşmaya can güvenliği nedeniyle Ankara H Tipi Cezaevi’nde bulunan sanıklardan Gülbey Nadi Gölpek getirilmedi. Gölpek önceki gün Ankara’dan Eskişehir’e getirilerek Ağır Ceza Mahkemesi’nde ifade verdi. Duruşmaya sadece Gülbey Nadi Gölpek katıldı.

UYKUMDA TECAVÜZÜ SAYIKLAYINCA, DUYAN EŞİMİ ÖLDÜRDÜM
Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Gülbey Nadi Gölpek A.Ö.’ye tecavüz ettiğini hatırlamadığını söyledi. Gölpek, öldürdüğü Seniha Özsakcı’nın vefat eden eşi Metin Özsakcı’nın 10 yaşındayken kendisine tecavüz ettiğini ileri sürerek şu iddialarda bulundu:
“Ben küçükken motosikletleri çok seviyordum. 10 yaşındayken okul çıkışında sokakta duran bir motosiklete baktığım sırada sahibi yanıma geldi. Beni gezdirebileceğini söyledi. Ben de motosikletine bindim. Beni ormanlık alana götürdü. Bıçak çekip bana tecavüz etti. Bu olayı hiç unutmadım ve kimseye de söylemedim. Olayı unutmak için erken yaşta evlendim. Ancak uykumda sayıklarken ilk eşim bunu duymuş. Benimle dalga geçti. Olayı herkese anlatacağını söyleyince onu öldürdüm. Bu yüzden cezaevinde yattım. Cezaevinden çıktıktan sonra Sevgi ile evlendim. Seniha Özsakçı’nın evini kiralamıştık. Evin çatısı aktığı için taşınmak istedim. Ancak verdiğimiz depozitoyu iade edemediler. Seniha Özsakcı kendileri ile oturmamızı istedi. Aynı evde oturmaya başladık. Evlerinde otururken bana aile albümünü gösterdiler. Albümde Seniha Özsakcı’nın ölen kocası Metin Özsakcı’nın fotoğrafını gördüm. Bu kişi bana 10 yaşındayken tecavüz eden kişiydi. Olay günü evi başkasına kiralamam yüzünden Seniha Özsakçı ile tartıştım. Tartışma sırasında ona kocasının bana tecavüz ettiğini söyledim. Tartışma kavgaya dönüştü. Onu öldürmek istememiştim. Kızına ise tecavüz ettiğimi hatırlamıyorum.”


Eskişehir Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, sanık Gülbey Nadi Gölpek’in tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi. Gölpek, jandarmalar tarafından tekrar Ankara H Tipi Cezaevi’ne götürüldü.
‘KARISI TECAVÜZÜ GÖRÜNTÜLEDİ’
Tecavüze uğrayan A.Ö. ilk duruşmadaki ifadesinde, olay günü Gülbey Nadi Gölpek’in annesini öldürdükten sonra kendisine tecavüz ettiğini, diğer sanık Sevgi Kızıldağ’ın ise tecavüz olayını cep telefonuyla kayda aldığını öne süremüştü.

Tutuklu sanık Sevgi Kızıldağ ise ilk duruşmada, cinayeti Gülbey Nadi Gölpek’in işlediğini söylemiş, ancak tecavüz olayını cep telefonuyla kayda aldığı iddiasını reddetmişti.

İLK EŞİNİ UYURKEN BOĞARAK ÖLDÜRMÜŞ
Sanık Gülbey Nadi Gölpek’in 2 Aralık 1999 tarihinde Emek Mahallesi’nde 3.5 aylık eşi Çiğdem Gölpek’i bakire çıkmadığı gerekçesiyle uyurken boğarak öldürdüğü ve bu suçtan hüküm giydiği, 3 Ağustos 2006 tarihinde cezaevinden tahliye olduğu belirlendi. Gülbey Nadi Gölpek’in, 13 Ekim 2006 tarihinde Sevgi Kızıldağ ile evlendiği ve 1 Ekim 2007 tarihinde boşandığı, ancak birlikte yaşamalarını sürdürdükleri kaydedildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cinayet, iddia, sanığından, tecavüz, tÜyler, Ürperten


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tüyler ürperten cinayet! Ruj Haber Arşivi 0 17 Mayıs 2011 19:43
Tüyler ürperten cinayet Collettivo Haber Arşivi 0 22 Temmuz 2008 19:22
Antalya'da tüyler ürperten cinayet.. Lee Haber Arşivi 3 24 Nisan 2008 16:02