IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Kasım 2008, 16:19   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gizli aşk organ nakliyle açığa çıktı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İZMİR'de 39 yaşındaki Yılmaz Ceylan'ın karaciğerinin üçte ikisini vererek yaşama döndürdüğü gizli aşkı 29 yaşındaki Güzel Ceylan ile evlenmesinin üzerinden 5 yıl geçti. Bu beş yılda mutlulukları artarak devam eden Ceylan çiftinin ikinci çocukları da 4.5 ay önce dünyaya geldi.

İzmir'de 2000 yılında siroz teşhisi konulan ve tek kurtuluşu karaciğer nakline bağlı Güzel Ceylan'ın (Yıldız) imdadına, kendisini gizliden gizliye seven Yılmaz Ceylan yetişti. Güzel Ceylan'a ailesinden karaciğer veren çıkmayınca, kendisini gizliden gizliye seven, ancak sevgisini açamayan babasının arkadaşı şoför Yılmaz Ceylan gönüllü oldu. Doktorların iki aylık ömrünün kaldığını söylediği Gözel'e karaciğerinin üçte ikisini veren Yılmaz Ceylan, aşkını da hayata döndürdü.

Çift, 2002 yılının Şubat ayında Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde başarılı bir ameliyat geçirdi. Güzel, hayatının baharında ölümle pençeleşirken yeniden doğdu. Yılmaz Ceylan da aşkına karşılık buldu, çift ameliyattan sonra, 8 Mayıs 2003 tarihinde evlendi. Doktorların riskli demesine rağmen hamile kalan Güzel, vazgeçmedi ve sürekli doktor kontrolünde bulunarak, Abdullah adını verdikleri birinci çocuklarını 14 Nisan 2004 tarihinde dünyaya getirdi.

Yılmaz Ceylan birinci çocuğunu kucağına aldıktan sonra, “Ben eşime karaciğerimi verdim. O da bana bir çocukla dünyanın en güzel hediyesini vermiş oldu” diyerek duygularını dile getirdi. Ceylan çifti son olarak ikinci çocuklarını kucağına almanın mutluluğunu yaşıyor. Güzel Ceylan, sorunsuz bir hamilelik döneminin ardından Mustafa adını verdikleri ikinci çocuklarını dünyaya getirdi. Çift, birinci çocuklarına Güzel Ceylan'ın babası Abdullah'ın, ikinci çocuklarına Yılmaz Ceylan'ın babası Mustafa'nın adını verdi.

ÖLMEYİ BEKLERKEN, MUTLU BİR YUVAM OLDU

Güzel Ceylan, ameliyattan sonra hiçbir sorun yaşamadığını, sağlıklı bir şekilde hayatına devam ettiğini belirterek, “Sağlık problemim olmadı. 2000 yılında doktorlar bana bir ay ömür biçerken, Yılmaz'ın verdiği karaciğer ile yeniden doğdum. Yılmaz, ciğerini vermeseydi bugün bırakın böyle bir aileye sahip olmayı, yaşıyor olmazdım. Şimdi, mutlu bir yuvam, iki tane evladım var. Çok mutluyuz” dedi. Güzel Ceylan, insanları organ bağışı konusunda da daha duyarlı olmaya çağırdı.

ÖRNEK OLDUK

Yılmaz Ceylan da, eşine ve çocuklarına duyduğu sevgiyi anlatarak, “Ciğerimi verdiğim için çok mutluyum. Şu anda çok güzel, mutlu bir aileye sahibim. Yıllar önce karaciğerimi verdiğimi duyan, gören çevremizdeki tanıdıklarımızın hepsi kuyruğa girip organlarını bağışladı. Bizim ülkemizde organ bekleyen birçok hasta var. Kimse korkmasın. Yaşatsınlar insanları. Öldükten sonra toprak altında organlarımız çürüyeceğine, bağışlayarak insanları yaşatabiliriz” diye konuştu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
açığa, aşk, çıktı, gizli, nakliyle, organ


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yangının ardından şehitlik açığa çıktı! Angel Haber Arşivi 0 13 Mart 2009 20:38
On yıllık sır açığa çıktı - Foto Galeri Collettivo Otomobil Haberleri 0 22 Temmuz 2008 01:55