IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Kasım 2008, 18:32   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Didem Türkiye'nin "Yengesi" Oldu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Didem Taslan'ın parası hiç bir restoranda geçmiyor, vatandaşlar yolda poşetlerini taşıyor...

Kurtlar Vadisi’nde Memati’nin sevgilisi rolündeki Didem Taslan, dizi sayesinde artık sokakta bile yürüyemez hale geldiğini söyledi. Taslan “Restoran sahipleri para almıyor, vatandaşlar yolda poşetlerimi taşıyor, bazıları ‘Mematisiz niye dışardasınız’ diye soruyor. Türkiye’nin yengesi oldum” diyor.

Didem, 'Kurtlar Vadisi'nin dişi kurtlarından biri de sensin. Nasıl, vadinin puslu havasına iyice alıştın mı?

Türkiye'de kaç dizi yedinci yılına girdi ki, düşünebiliyor musun ne müthiş bir şey böyle bir dizide oyuncu olmak. Bu diziyle kendimi aştım. Sokakta yürüyemiyorum artık. Geçen gün alışverişe çıktım, etrafıma insanlar toplandı. Üç-beş tanesi yanıma gelip, 'Abla, Memati ağabey olmadan nereye gidiyorsun böyle? Ağabeyimizin burada olduğundan haberi var mı yok mu doğru söyle' dediler. Hatta bir tanesi elimdeki poşetleri taşımak istediğini söyledi. Gururlandım.

Dizinin fanatikleri seni sahiplendiler demek ki, ne güzel!

Memati sayesinde Türkiye'nin yengesi oldum. Restoran sahipleri bir müşteri olarak bana para ödetmiyor. Taksiciler "Ayıp ettin yenge, hiç olur mu?" deyip parayı elime sıkıştırıyorlar. Halbuki ilk ekibe girdiğimde ödüm kopmuştu. "Bir mankenin bu dizide ne işi var?" diyecekler diye çok korktum. Biliyorsun mankenler bu ülkede hep küçümsenir. Mankenden anne olmazmış, mankenden ev kadını olmazmış, mankenden oyuncu olmazmış niye yaa? Güzel olmak suç mu yani! Allah insana çirkin şansı versin.

MEMATİ GİBİ ERKEK İSTERİM

Sence Türk kadınları Memati'yi neden bu kadar etkileyici buluyor?

Çok basit, Memati kadınını ölümüne seviyor. Hangi kadın ölümüne sevilmek istemez ki! Her kadın Memati gibi bir erkeği olsun ister.

Ya sen?

Memati gibi bir erkek isterim. Neden istemeyeyim? Ama onun gibi birini bulmak zor. Sevgilim beni deli gibi sahiplenecek. Bilmeliyim ki, bir telefon açtığımda koşup yanıma gelecek ya da yemekte bana laf atan birini susturabilecek. Erkeğime güvenmeliyim.

Senin özelliğin neydi, nasıl kaptın 'Gamze' rolünü? Acaba bir başkası senden daha iyi 'Gamze' olur muydu?

Memati diyor ki "Ben herkesi sevmem. Herkesin beğendiğini beğenmem." Demek ki bu adamın beğeneceği kadının alımlı olması lazım. E, beni uygun gördüler sağ olsun! Ekran ışığımın olduğunu söylüyorlar. Hatta dizidekilerden, "Senden bu kadarını beklemiyorduk" yorumunu aldım. Memati'nin karşısında ezilmedim. Benim avantajım Gamze'nin de model olması. Gamze de ev kadını değildi ki...

Dizide öyle sahneler var ki, izlerken yerinde oturamıyorsun; hep heyecan hep bir gerilim var. Ya sen, oynarken ne haldesin?

Memati'yi oynayan Gürkan Uygun sürekli bana, "Beni sars" diyor. Onun oyunculuğundan inanılmaz haz alıyorum. O, gözleriyle beni ağlatıyor. Ya da sadece bir bakışıyla tüylerimi diken diken ediyor. Kafama silahı dayadığı bir sahne vardı, o an ölümün ılık nefesini hissettim ensemde... Yaşadım. Dahası yok. Bııırrr! Sahne arasında krize girdim. Tir tir dizlerim titriyordu ve katılarak ağlıyordum. Memati'yle partner olmak böyle bir şey işte!

SETE ÖLÜM KORKUSUYLA GELİYORUM

Sezon sonunda Gamze intihar etti, öldü mü ölmedi mi merak sorusuydu ve baktık ki hayattasın!
Rolün uzadı, şimdi mutlu musun?

Pana Film diyor ki, "Hiç kusura bakmayın, her an her şey olabilir!" Hatta Necati bile geçen gün sette şöyle dedi: "Ben de ölebilirim kardeşim!" Bu büyük bir heyecan. Yani her an ölebileceğini bilmek, o günün sabahı heyecanla uykundan uyanmak ve sete, "Acaba bugün ölür müyüm" korkusuyla gitmek, müthiş bir zevk. Ben de adrenalin tutkusu var. Kurtlar'ın ölüm senaryosu bana çok yaradı! Ne yalan söyleyeyim, beni bu haz cezbediyor.

Pana'nın kurallarına uydun, yazın bikini giymedin, orada burada gezmedin, rolün devam etti. Böyle bir haber çıkmıştı, doğru muydu?

Ben bikini giymediğim için bu dizide kalmadım. Ama şirketin şöyle bir prensibi var. Doğru, ben abuk sabuk yerde görünürsem, içip içip orada burada sarhoş olsam, doğru olmaz! Kendime olan saygımı yitiririm. Kurtlar'la bir ilgisi yok ki yani? Evli bile olsam toplum içinde eşimle el ele göz göze dolaşmam. Bazı şeylerin özel kalması lazım. İlişkimi deşifre etmek istemem.

MEŞHUR OLMANIN 3 YOLU VAR

Eski bir manken olarak şimdilerde bu işi yapanlara saygı duyuyor musun?

Türkiye'de mankenlik mesleğinin artık bir kıymeti yok! Herkese manken dendi ve mankenlik öldü. Amaçları sosyeteye girip zengin bir koca bulmak, hedeflerine ulaştı mı her şeyden ellerini eteklerini çekiyorlar.

Sen hâlâ bekarsın ve bildiğim kadarıyla öyle hanların hamamların da yok!

Ben düzgün yolu tercih ettim. Aileme baktım, kız kardeşimi okutup, doktor yaptım. Ortalıklarda görünmedim. Çok daha iyi yerde olabilirdim. Olmam gereken yerde değilim. İki yol var. Çok popüler olacaksın, kısa vadede yok olacaksın. Ya da düzgün işinle anılacaksın, uzun vadede ama yıllarca o işi yapacaksın. Benim yolum ikincisi oldu.

Bana meşhur olmanın üç yolunu söyler misin?

Ya sürekli birileriyle kavga edip gündeme geleceksin, ya oranı buranı açıp çıplak pozlar vereceksin ya da ünlü birinin sevgilisi olacaksın!

BEN AŞK KADINIYIM

Memati ve Gamze arasındaki gibi hiç tutkulu bir aşk yaşadın mı?

Ben aşk kadınıyım, yaşadım. Ben aşk ve yemek için yaşarım. Parasız birine aşık oldum. Benden durumu daha alt seviyedeki birini sevdim, evet. Yürümedi o başka. Geçmişime bakın hayatımda hiç holding sahibi kimse olmadı.


Kaynak: Şebnem Özuzcan / Bugün

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
didem, oldu, türkiyenin, yengesi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Türkiye Hem Büyüdü Hem Daha Adil Oldu" Thetis Haber Arşivi 1 30 Mayıs 2012 17:01