IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ocak 2009, 11:03   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İki metre suda birlikte öldüler





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Dereye uçan otomobilin içindeki öğretmenler, Ender Baştürk ile kız arkadaşı S. Ebru Yılmaz yaşamlarını yitirdi. Öğretmenlerin boğularak öldükleri belirlendi

Ordu’nun Fatsa ilçesinde buz tutan yolda kontrolden çıkarak, beş metre yüksekliğindeki köprüden dereye uçan otomobilin sürücüsü, öğretmen Ender Baştürk (24) ile öğretmen olan kız arkadaşı Suzan Ebru Yılmaz (26) öldü.
Ordu’nun Aybastı ilçesi Pelitözü Beldesi İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni olan Baştürk, bir süredir arkadaşlık yaptığı, Çakırlı Beldesi İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Yılmaz’la birlikte, önceki gece otomobiline binerek gezmeye çıktı. Baştürk, buz tutan karlı yolda ilerlerken saat 23.00 sıralarında, Fatsa’ya bağlı Kulak köyü yakınlarında direksiyon kontrolünü yitirdi ve savrulan otomobil, köprüden, iki metre derinlikte su bulunan dereye yuvarlandı.
Yoldan geçen diğer araçların sürücüleri yardıma koşarken, güvenlik güçlerine haber verildi. Gelen jandarma ekibi ile sağlık görevlileri, ikisi de Fatsalı olan öğretmenleri ağır yaralı halde Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Doktorların tüm çabasına karşın, iki öğretmen de yaşamını yitirdi.

‘Gitti kuzum, gitti’
Hastaneye koşan, Baştürk’ün babası Şinasi Baştürk ve annesi Fatma Baştürk sinir krizleri geçirdi. Şinasi Baştürk, “Gitti kuzum, gitti” diye gözyaşı dökerken, anne Baştürk “Canım oğlum” diye ağıt yaktı.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.


Arkadaşları yol için uyarmış
Yapılan otopsi sonucu suda boğularak öldükleri belirlenen öğretmenlerden Baştürk’ün cenazesi, Perşembe ilçesinin İmeçli köyüne götürüldü. Baştürk’ün cenazesi için kar nedeniyle kapalı olan köy yolu, yapılan çalışmalar sonucu açıldı ve Baştürk’ün cenazesi meslektaşlarının ve akrabalarının omuzlarında aile kabristanlığına getirilerek toprağa verildi.
Sinir krizleri geçiren anne Baştürk, oğlunun cenazesine katılmazken, baba Şinasi Baştürk, “Acımız çok büyük. Arkadaşları uyarmış; ’Gitmeyin, yollar kötü’ demişler. Ama onlar hafta sonu ailelerin yanında olmak istedikleri için yola çıkmış. Çok üzgünüz” dedi. Yılmaz’ın cenazesi de Ulubey ilçesi Hocaoğlu köyünde defnedildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
birlikte, iki, metre, olduler, suda, İki, öldüler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çıkışa 50 Metre Kala Öldüler Elysian Haber Arşivi 0 18 Mayıs 2014 14:28
Birlikte Yaşadıklarım Birlikte Öldüklerim xena Kitap Tanıtımları 0 26 Eylül 2012 23:24
Suda Bittim,Suda Yittim Afrodit İslamiyet 0 16 Ocak 2012 14:40
Birlikte Öldüler Ayrı Ayrı Gömüldüler JB Haber Arşivi 0 23 Aralık 2010 20:39