IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Haziran 2009, 17:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başbakan suikastçısıyla yüzleşti




Başbakan Erdoğan, miting sırasında yakalanan suikastçısına ''Beni neden öldürmek istedin'' diye sordu
Yerel seçim öncesi AK Parti'nin Tekirdağ mitingi sırasında Başbakan'a suikaste hazırlandığı iddiasıyla tutuklanan Muammer Altuntaş, ilk duruşmada tahliye oldu...
Başbakan Erdoğan'ın 45 yaşındaki işsiz Altuntaş'ı gözaltına alındığında ziyarete gittiği ortaya çıktı. Başbakan Erdoğan, yüzleştiği suikastçısına ''Senin derdin ne, beni neden öldürmek istedin'' diye sormuş...
TEKİRDAĞ'da yerel seçim öncesi 16 Mart'ta düzenlenen AKP mitingi sırasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a suikaste hazırlandığı iddiasıyla yakalanarak tutuklanan işsiz 45 yaşındaki Muammer Altuntaş, ilk duruşmada tahliye oldu. Duruşmada Başbakan Erdoğan’dan özür dileyen Altuntaş, “Çok pişmanım. Başbakandan özür dilerim” dedi. Bun arada Başbakan Erdoğan'ın gözaltına alındıktan sonra Altuntaş'ın yanına gittiği ve Altuntaş'a "Senin derdin ne neden beni öldürmek istiyorsun?" diye sorduğu öğrenildi.


Başbakan Erdoğan’ı öldürmeye teşebbüs ve ruhsatsız silah bulundurma suçundan 23 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Muammer Altuntaş, bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. “Ekonomik olarak sorunlar yaşadım. Bu nedenle Başbakan Erdoğan’ı sorumlu tuttum. Çok pişmanım Başbakan Erdoğan’dan özür diliyorum” diyen Altuntaş tahliye oldu.

''ALLAH SENİ ISLAH ETSİN'' DEMİŞ
Tahliye edilen Muammer Altuntaş’ın kardeşi Bekir Altuntaş, Başbakan Erdoğan'ın suikastçısıyla yüzleştiğini anlattı: “Ağabeyim yakalandıktan sonra Başbakan Erdoğan emniyet gitmiş ve ağabeyimle konuşmuş. Başbakan ağabeyime ‘Senin derdin ne neden beni öldürmek istiyorsun?’ diye sormuş, ağabeyim ise cevap veremeyince Başbakan ‘Allah seni ıslah etsin’ diyerek emniyetten ayrılmış.”

HAKİM: BUNU YAPANIN SAF OLMASI LAZIM

Duruşmada Altuntaş’ın savunmasını alan mahkeme Başkanı Atilla Rahman’ın sözleri ise dikkat çekti. Başbakan Erdoğan’ı öldürmek için polis arama noktasına kadar gelen Altuntaş için “Senin yaptığın ateşin üstüne giden böcek gibi. Bir insanın bunu yapması için saf olması lazım” dedi.

KOSKOCA BAŞBAKAN ŞİKAYETÇİYSE...

Mahkemenin, Başbakan Erdoğan’ın kendisinden şikayetçi olduğunu hatırlatması üzerine Muammer Altuntaş ifadesinde, “Koskoca Başbakan benden şikayetçi oluyorsa diyecek bir şey bulamıyorum. Onu bundan dolayı protesto ediyorum. Akli dengem yerinde, bu eylemimden dolayı çok pişmanım, Başbakanımdan özür dilerim” diye konuştu.

'‘BAŞBAKANI ÖLDÜRECEĞİM’' DİYE BAĞIRMIŞTI

Muammer Altuntaş’ın üzerinde silahla yakalandığında “Başbakan Erdoğan’ı bugün olmazsa yarın öldüreceğim” diye bağırmıştı. Mahkemede, Muammer Altuntaş’ın evinde ele geçirilen bir ajanda da Başbakan Erdoğan’ı öldürmek istediğini belirten yazılar bulunduğu belirtildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
basbakan, başbakan, suikastcisiyla, suikastçısıyla, yuzlesti, yüzleşti


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gezi olaylarının sembolü "kırmızılı kadın" ve polis ilk kez yüzleşti. Düş Haber Arşivi 0 11 Aralık 2014 23:15
Recep Tayyip Erdoğan Yeni Başbakan'ı Açıkladı. Başbakan Kim Oldu? Seth Haber Arşivi 4 21 Ağustos 2014 20:52
Başbakan * Düş Komedi ve Mizah 0 26 Ekim 2011 12:20