IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Aralık 2009, 13:27   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bedellide son söz




Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, kendisine her fırsatta yöneltilen bedelli askerlik uygulamasıyla ilgili son sözü söyledi. Gönül, “PKK sorunu bitmeden, bedelli askerlik olmaz” dedi.


Gönül, önceki gün [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kulisindeki sohbetinde, bedelli askerlik konusunda yapılan kulislerin son zamanlarda azaldığını söyledi. “Yemen yolu çamurdandır, sefertası bakırdandır, zenginimiz bedel öder, askerimiz fakirdendir” dizelerini okuyan Gönül, “Ne zaman biri bedelli askerlik dese aklıma bu dizeler geliyor. Şöyle düşünün; bir anne bana gelip de ’10 bin dolarım olsaydı oğlum askere gidip şehit düşmezdi’ derse ben ona ne cevap veririm. O yüzden PKK sorunu çözülmeden bedelli askerlik olmaz. Zaten kararlılığımızı gördüler, eskisi kadar kulis yapmıyorlar” dedi. Gönül, bakanlığının çalışmalarıyla ilgili şunları söyledi: “Heronlarla ilgili 50 günlük sürenin 20 günü bitti. Bu konuda yol alıyoruz. Olumlu gelişmeler var. İsrail Savunma Bakanı Türkiye’e gelmek istedi. Biz de buyursun gelsin dedik. Önümüzdeki günlerde gelecek. Bu konuyla ilgili görüşeceğiz. Heronlarla ilgili yaşanan sıkıntı siyasi değil, tamamen teknik eksikliklere dayalı. Biz bu eksikliklerin giderilmesini istiyoruz. Aksi halde İsrail ceza ödemek zorunda. Sözleşmede böyle zaten. Biz siyasi ilişkilerle bu tür projeleri birbirine karıştırmıyoruz. Siyasi ilişkiler ayrı, bu ayrı şey. Biz de insansız hava aracı üretiyoruz. İlk üretilende radar yok ve iki saat havada kalabiliyordu. İsrail’inki ise hem radar var, hem de 24 saat havada kalabiliyor. TAİ, 10 saat havada kalan radarlı bir uçak üretti, test edildi. Yakında kabulünü yapacağız.”

hurriyet

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bedellide, son, soz, söz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bedellide Son Dakika Gelişmesi Thetis Haber Arşivi 0 13 Haziran 2012 17:07
Bedellide Yaş ve Fiyat Düşecek mi? yoSun Haber Arşivi 0 09 Haziran 2012 11:34
Bedellide gurbetçileri ilgilendiren madde KarakıZ Haber Arşivi 0 21 Kasım 2011 10:06
Bedellide tarih belli oldu! Ruj Haber Arşivi 0 09 Kasım 2011 19:55
Bedellide yaş sınırı hassasiyeti KarakıZ Haber Arşivi 0 03 Kasım 2011 12:52