IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Aralık 2009, 06:13   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bombacı bakanın oğlu çıktı




Bombacı bakanın oğlu çıktı

bakanlık yapan onur madalyası sahibi bankacının en küçük oğlu...

Bacağına yapıştırdığı toz patlayıcı ile 289 kişi taşıyan ABD uçağını havaya uçurmak isteyen bombacının, Nijerya’da bakanlık yapan onur madalyası sahibi bankacının en küçük oğlu olduğu açıklandı.

HOLLANDA’DAN ABD’ye 278 yolcusu ve 11 mürettebatıyla giden bir yolcu uçağına saldırı girişiminde bulunan Nijeryalı Ömer Faruk Abdülmuttalib’in ülkesinin en önemli ekonomistlerinden birinin oğlu olduğu ortaya çıktı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Yapılan incelemede son anda diğer yolcular tarafından engellenen 23 yaşındaki Abdülmuttalip’in Nijerya’nın en eski bankası First Bank’teki başkanlık görevinden bu aybaşında emekli olan ve geçmişte Nijerya ekonomi bakanlığı yapmış Umaru Abdülmuttalib’ın oğlu olduğu tespit edildi.

Eylemciyi nasıl uçağa aldınız!

Abdülmuttalib’ten son kez iki ay önce ailesini ara*****, Yemen’e gittiğini söylediği, bunun üzerine babasının da Nijerya’daki ABD elçiliğine gidip oğlunun bir eylem yapmasından endişe ettiğini bildirdiği ortaya çıktı. Ancak ABD, bu uyarıya rağmen bombacıyı “terörle bağlantılılar” listesine aldı, ancak “no fly list” denilen ülkeye girişi yasaklılar listesine koymadı.

Londra’da üç yıl makine mühendisliği eğitimi gören bombacının, son olarak İngiltere’ye vize başvurusunun reddedildiği ortaya çıktı. Yapılan soruşturmanın ardından saldırı girişimin detayları da netleşti. Buna göre, 19A koltuğunda oturan bombacı midesinin bozulduğunu belirterek uçak inmeye hazırlanırken tuvalete girdi. Yerine döndükten sonra da üzerine battaniye örttü. Uçağın iniş takımları açılır açılmaz harekete geçerek toz halindeki 80 gramlık nitrogliserin türevi bir madde olan pentaerythrıtol tetranıtrate’i şırınga ile sulandırıp patlatmaya uğraştı. Amacı, şehir merkezinin üzerinde uçağın gövdesinde bir delik açıp hem uçaktakileri hem de düştüğü yerdeki insanları öldürerek en yüksek zarar vermekti. Ama başarılı olamadı.

Küçük bir patlama meydana gelmesi üzerine 20G koltuğundaki Hollandalı yolcu 4 kişiyi aşarak üzerine atlayıp bombacıyı yakaladı. Bu sırada bombacının küfürler ederek Afganistan hakkında bağırdığı görüldü.

İstanbul’da önlemler artırıldı

Olayın ardından 2005 yılından bu yana havayollarında uygulanan sıvı yasağının devamına kesin gözüyle bakılıyor. Avrupa’daki alanların yanısıra dün İstanbul Atatürk Havalimanı’nda da güvenlik önlemleri artırıldı.



vatan

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bakanin, bakanın, bombaci, bombacı, cikti, çıktı, oğlu, oglu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
TÜBİTAK'taki skandalın arkasından eski bakanın yeğeninin eşi çıktı AngeL Haber Arşivi 0 23 Ocak 2015 16:25
Bombacı Karayılan'ın Koruması Çıktı Thetis Haber Arşivi 0 25 Ağustos 2012 11:45
Bombacı öğretmen çıktı (londra) DoStNaMe Haber Arşivi 0 15 Temmuz 2005 20:18