IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ocak 2010, 13:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bu nasıl öğretmen?





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Öğrencilerine esrar satarken yakalandı, 29 yıldır bağımlı olduğunu söyledi. Öğrencileri ise ona sahip çıktı.


Tekirdağ Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni 55 yaşındaki Ayhan Derinde, bir eğlence mekanında müzisyenlik yapan 2 eski öğrencisine esrar satarken suçüstü yakalandı. Savcılıktaki ifadesinde 22 yıldır esrar kullandığını söyleyen 29 yıllık öğretmen Ayhan Derinde, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.


Beden Eğitimi Öğretmeni ve Hentbol Antrenörü Ayhan Derinde, esrar kullandığı ve sattığı yönünde ihbar üzerine 6 ay önce teknik takibe alındı. Telefonları dinlenen öğretmen Derinde'nin, İstanbul'dan getirdiği küçük paketler halindeki esrarı devamlı müşterisi olan kişilere sattığı tespit edildi. Derinde'nin esrarı bar ve kafelerde sattığı ortaya çıktı. Telefon konuşmalarında, bazı müşterilerinin Derinde'ye elinde esrar varsa getirmesini söylediği, Derinde'nin ise telefonda bu tür meseleleri konuşmamasını tembih ettiği dikkat çekti. Ayhan Derinde, bir eğlence mekanında müzisyenlik yapan 2 eski öğrencisine esrarları verirken suçüstü yakalandı.

‘22 YILDIR KULLANIYORUM, BIRAKAMADIM’
Öğretmen Derinde savcılıkta verdiği ifadede 22 yıldır aralıksız esrar kullandığını söyledi. Esrar içtiği için 4- 5 kez soruşturma geçirdiğini aktaran Derinde şöyle dedi: “Bir soruşturma sonunda 4 yıl görevimden uzaklaştırıldım. Bu sürede tedavi olup tekrar görevime döndüm. Sık sık geçirdiğim soruşturmalar nedeniyle okul değiştirdim. Bırakmayı denedim ama bir türlü bu illetten kurtulamadım. Satıcı değilim. Kesinlikle öğrencilerime bu illeti bulaştırmadım. Yakalandığım gece üzerinde içmek için 30 gram esrar vardı. Satmak için değil içmek için taşıyorum.”

Biri subay 2 çocuk babası Derinde'nin yakınları da, amcalarının esrar kullandığını ancak satıcılık yapmadığını öne sürdü.

Bir sosyal paylaşım sitesinde Ayhan Derinde adına kurulan grupta öğrencileri düşüncelerini dile getirdi. Çisem Boduç isimli öğrenci, “Arkadaşlar ya, Ayhan Hoca öyle bir şey yapmaz ben tanıyorum onu. İçici olduğunu kendisi de itiraf etti ama başkalarına hele ki öğrencilerine satacak bir insan değil” diye yazdı. Öğrencilerden Elif Taş da, “çok üzüldüm. Ayhan hocamız bir tanemizdi. Kendisi içebilir ama öğrencilerine asla böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. İnşallah bu da anlaşılır ve kısa sürede tekrar aramızda görürüz hocamızı” diye yazdı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bu, nasil, nasıl, ogretmen, Öğretmen


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Öğretmen Alan Sınavı Ne Zaman Uygulanacak Nasıl Olacak 2013 Violent Eğitim Haberleri 0 22 Kasım 2012 16:27
Bu nasıl öğretmen! Lucifer Haber Arşivi 0 22 Eylül 2010 17:46
Bu nasıl öğretmen! İlker Haber Arşivi 2 21 Nisan 2010 12:11
Hangi Öğretmen Nasıl Tehtid Eder Süslü Komedi ve Mizah 0 28 Mart 2010 20:32
Hangi öğretmen nasıl tehdit eder? qu-eeN Serbest Kürsü 0 07 Nisan 2009 22:43