IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ocak 2010, 13:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PKK'lı bombacı yakalandı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


PKK bombacısı erkek hemşire yakalandı..


İzmir'de Ege Üniversitesi Hemşirelik Meslek Yüksekokulu öğrencisi 18 yaşındaki S.K., patlayıcıyı düzeneğiyle yakalandı. PKK terör örgütü elemanı olduğu belirtilen S.K.'nın, plastik patlayıcıyı sigara paketine, fünyeyi de bir sigaranın içerisine yerleştirip, tütünle kamufle ettikten sonra patlamaya hazır hale getirdiği ortaya çıktı.


POLİS TAKİBE ALDI

PKK terör örgütünün üst yönetiminin vereceği talimatlara göre bombalı saldırı yapılacağı bilgisini alan İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Ekiplerin araştırmaları sırasında, önceden terör örgütünün bir çok izinsiz gösterisine katılan ve bombalı saldırılar düzenleyen Ege Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü öğrencisi S.K. takibe alındı.


SİGARA PAKETİNDE PATLAYICI

Ekiplerin uzun süren teknik ve fiziki takibinin ardından S.K.'nin elinde patlayıcı madde olduğunun saptanmasıyla operasyon düzenlendi. Pınarbaşı semtinde kaldığı eve düzenlenen baskında S.K. gözaltına alındı. S.K.'nin yakınına ait evin depo ve kömürlük olarak kullanılan bölümünde, kavanoz içerisine saklanmış üç sigara paketinde plastik patlayıcı ile fünyeler ele geçirildi. Ayrıca evde, örgütsel dökümanlarla yasak yayınlar da bulundu.


ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNDE PATLATACAKTI

Ele geçirilen patlayıcıların incelenmesiyle S.K.'nin terör örgütünün patlayıcı konusunda ilk kez kullandığı yeni bir patlayıcı düzeneği hazırladığı ortaya çıktı. S.K.'nin RDX plastik patlayıcıyı sigara paketine, elektrikli fünyeyi ise sigaranın içerisine yerleştirip tütünle kamufle ettiği saptandı. S.K.'nin, hazırladığı paket içerisindeki bombayı, hiç bir şüpheye yer bırakmadan istediği yerde, özellikle alışveriş merkezlerinde patlatabileceği bildirildi.


KÜÇÜK YAŞI KURTARMIŞ

Terör örgütünün kamplarında patlayıcı eğitimi aldığı tahmin edilen S.K.'nin geçen yıl, bir alışeriş mağazası zincirlerinin 4 ayrı şubesine bombalı saldırı eylemine karıştığı iddiasıyla 8 kişiyle birlikte yakalandığı, ancak yaşı küçük olduğu için tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirlendi. S.K.'nin ayrıca, geçen Nisan ayında nevruz kutlamaları öncesinde ve Kasım ayında da polisin uygulamasında yine gözaltına alındığı ancak aynı gerekçeyle serbest kaldığı açıklandı. Sorgusunda susma hakkını kullanan S.K., işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bombaci, bombacı, pkkli, pkklı, yakalandi, yakalandı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir yılda 141 bombacı yakalandı PassioN Haber Arşivi 0 10 Nisan 2012 20:44
17 kişiyi katleden bombacı yakalandı Angel Haber Arşivi 1 03 Ağustos 2008 12:31