IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Şubat 2010, 04:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cinsel hayatın bittiği köy!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


10 gündür su hasreti çektiklerini belirken köylüler, Başbakan’a seslendi: Suyumuz yok Başbakanım, nasıl 3 çocuk yapalım?


154 haneli Karsak köyü sakinleri, kendilerine devletin yeterli derece yardım eli uzatmadığını ileri sürerek, "İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?. Siyasiler oy için köyümüze defalarca gelirken, şimdi niye gelmiyor. 10 Gündür ssuyumuz kesin. Şekekedeki sincap ve fare leşleri nedeniyle 130 kişi hastanelere yattı. Hala tedavi olamayanlar var. Devlet bize yeterince el uzatmıyor" dediler.
Bilal Kara, Adnan Uğurlu, Mustafa Yiğit isimli köy sakinleri, sudan zehirlenmeler sebebiyle halen tedavi gördüklerini belirttiler. Abdullah Tuna isimli köy sekini de,"Çocuklarımız günlerdir banyo yapamıyor. Zehirlenmeler sebebiyle şebeke su tamamen kesildi. Su ihtiyacımısı köye gelen damacana sularla karşılıyoruz. Bu arada, köyümüzde sağlık problemi olmayan insanlarda var. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan '3 çocuk yapın' diyor.Sayın Başbakanım su yok nasıl çocuk yapalım?.Yetkililer, köydeki 3 çeşmeden de su içilmemesi ve kullanılmaması söylendi" şeklinde konuştu.


69 yaşındaki Ayşe Gök isimli kadın su zehirlenmesi sebebiyle hastanede bir süre tedavi gördüğünü ancak boğazındaki şişliğin hala geçmediğini söyledi. Gök, torunu Sebile Gök'ün de tedavisinin halen sürdüğünü kaydetti.
48 yaşındaki Hanife Yesin, zehirlenme sebebiyle kendisine verilen ilaçların yan etki yaptığını ve kollarının morardığını ifade etti. Yetkililer, köydeki 3 çeşmeden de su içilmemesi ve kullanılmaması uyarısında bulundu.


Kütahya İl Salğık Müdürlüğü, Karsak köyündeki toplu zehirlenme olayı ile ilgili yaptığı çalışmayı tamamladı. Yetkililer, "Karsak köyünde görülen vakalar içme suyundan zehirlenme değil, kirli içme suyu ve yiyeceklerin tüketilmesi sonucu görülen 'tularemi'dir. Tavşan, fare ve sincap gibi kemirici hayvanlar bu hastalığın asıl kaynağıdır. Diğer yabani hayvanlar ile evcil hayvanlar ve kuşlar da hastalanarak kaynak teşkil edebilmektedir" şeklinde görüş belirtti.


Bu arada, su zehirlenmeleri sebebiyle 22 köy sakinin halen Kütahya Devlet ve Evliya Çelebi Devlet Hastanesi'nde yatarak tedavilerinin sürdüğü açıklandı. Tedavileri sürenlerin kadın ve çocuklardan oluştuğunu öğrenlidi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bittiği, bittigi, cinsel, hayatin, hayatın, koy, köy


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık