IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Şubat 2010, 14:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mehmet Altan'dan flaş açıklamalar





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Gazeteciler.com'da Cine-5 ile ayrılığı yer aldı. Mehmet Altan deyim yerindeyse saydırdı.

Mehmet Altan, Cine-5 ile yollarının ayrılmasının "para yüzünden" olduğu iddiasına ateş püskürdü. Cine5'den gönderilmediğini vurgulayan Mehmet Altan, "bugün itibariyle benim sözleşmem bitiyordu" dedi...

Gazeteciler.com'da yer alan Mehmet Altan'ın Cine-5 ile yollarının ayrıldığı haberi ünlü yazarı kızdırdı. Zira haberdeki "maliyeti nedeniyle programın" kaldırıldığı iddiası kendi deyimiyle tamamen "husumet"ten kaynaklanıyor.

İşte Mehmet Altan'ın Gazeteciler.com'a yaptığı flaş açıklamalar;

ANLAŞMAM BİTTİ: "Cine 5 ile üç aylık bir anlaşma yaptım... Bugün itibariyle bu anlaşma bitiyor. Dolayısıyla gönderilmem, biletimin kesilmesi gibi bir durum yok."

HASET VE KISKANÇLIK: Müthiş bir haset var müthiş bir kıskançlık var. İnsanların yetenekleri donanımları ve çabaları aynıymış gibi, o kısmına hiç dokunmadan bunun karşılığında aldıkları paraları inanılmaz abartılı söylüyorlar."

BEYAZ TÜRK OLMA HEVESLİLERİ: 15 yıldır üniversitede ders veren bir profesörüm ben... Sabah Gazetesi'den Star'a büyük bir ısrarlar sonucunda gittim. Her hafta 7 yazı yazan bir kişiyim. Bir yandan Beyaz Türk olmak isteyen genç amatör hevesliler, diğer yanda Ergenekon'un medyadaki uzantıları, cine 5'i gündeme getiriyorlar.

BU PARAYA KİM YAPAR? Haftada 5 gün, 1.5 saatten 7.5 saat canlı yayın ve 5 yoruma karşılık aldığım paraya o işi yapmak isteyecek fazla bir adam çıkmayacağını düşünmüyorum. Bunun piyasa rayicinin çok altında bir para alıyorum. Bu tür alçakça dedikoduları önceden hesapladığım için o paralara piyasa rayicinin çok altında tutarım.

BİLETİMİ ANCAK TOPLUM KESER: Toplumun bu kadar uzun zamandır gözü önünde bulunan insanların kimse biletini kesemez. Onu toplumun kendisi şekillendirir. Bu ilişki mühendisliği ile bir yerlere gelmiş kişiler, insanların birikimlerini göz önüne almadan, alçakça bedel kısmını inanılmaz şekilde abartıyorlar.

KİM BANA NİYE DOKUNSUN: Benim üzüntüm bunlara alet olanlar. Çoluk çocuk biletimi kesebilecek olsa ben kaç yıldır ortadayım. Kim bana niye dokunsun. Gerçekleri söyleyen bir kişiyim ben. Halbuki bu genç çocuklar Beyaz Türkler'in yerini almak istiyorlar. Ben hep muhalif oldum. 35 kitabım var.

HERKES UTANACAK: Yüksek paralar aldığımı söyleyenler, haftada 5 gün, 7.5 saat canlı yayın yapıp, 5 de yorum yapmak karşılığında aldığım parayı öğrendiklerinde herkes utanacak.

Bunu kim yayıyor. Bunu bir Ergenekon yayıyor. Mesela Akşam'da böyle bir yazı vardı. Akşam'ın sahibi bankasını dolandırmaktan 11 yıla mahkum oldu. Böyle birine dokunmayıp benim gibi bir adamın paralarını ortaya koymak tamamen husumet. Keşke alabilsem o paraları, hakkım o ama almıyorum. Ben kimsenin desteği ile buralara gelmedim. Bunu yayanlar içi boş ilişki mühendisliği ile biryerlerde tutunmaya çalışan yeni yetme Beyaz Türk olma sevdasındaki amatör ilişki uzmanları...

REYTİNGİM YÜKSEKTİ: Ben Cine-5'e bunların itibarını artırmak için gittim. O kanalın reytingi genelde çok düşük ona rağmen yüksek reyting alıyordum. Ama programın prestiji öyle yüksekti ki gelmek isteyenlerin haddi hesabı yoktu...

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aciklamalar, açıklamalar, altandan, flas, flaş, mehmet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Demirtaş'tan flaş açıklamalar AngeL Haber Arşivi 0 01 Mart 2015 22:17
2 bakandan flaş açıklamalar Seth Haber Arşivi 0 08 Ağustos 2014 21:53
Erdoğan'dan flaş açıklamalar Seth Haber Arşivi 0 10 Temmuz 2014 22:19
Başbakan Erdoğan'dan flaş açıklamalar yaSmin Haber Arşivi 0 28 Şubat 2014 01:53