IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Şubat 2014, 01:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başbakan Erdoğan'dan flaş açıklamalar

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Başbakan Erdoğan bugün Uşak ve Balıkesir'de kent meydanında halka hitap etti.

Başbakan Erdoğan, "Bugün sosyal medyada partimizden ihraç ettiğimiz birisi beni yoğun bakımda ilan etmiş. Demek ki görmek istedikleri rüya o. Dün MGK'dan çıktım, bugün Burdur, şimdi ise Balıkesir'deyim" dedi.

İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Bundan 56 yıl önce merhum Menderes Uşak'a geldi ve şunları söyledi: Sizlere canım kurban, daima hizmetinizdeyim.

Merhum Menderes milletine hizmet yolunda canını feda etti. Mekanı cennet olsun. Zorla ve zorbalıkla iktidardan uzaklaştırılarak idam edilmiş. Bugün olduğu gibi o gün de CHP yıkmanın, bozmanın, tahrip etmenin , ülkeyi gerilime sürüklemenin mücadelesini veriyordu.

Bugün hangi tahrikler yapılıyorsa o gün de böyle yapılıyordu. Bugün CHP sokakta, Meclis'te ülke içinde ve dışında nasıl gerilim siyaseti yapıyorsa o gün de yapılıyordu.

"BENİ YOĞUN BAKIMDA İLAN ETMİŞLER O GÖRMEK İSTEDİKLERİ RÜYA"

Bugün sosyal medyada partimizden ihraç ettiğimiz birisi beni yoğun bakımda ilan etmiş. Demek ki görmek istedikleri rüya o. Dün MGK'dan çıktım, geldim önce Burdur şimdi buradayım. Yarın da Balıkesir'deyim. Cumartesi pazar da 4 mitingim var. Bu ten bu canda oldukça durmak yok yola devam. Onlar avunsunlar dursunlar.

CHP GENEL BAŞKANI ELİNE ŞEKER TUTUŞTURULMUŞ GİBİ GEZİYOR

Şimdi CHP başkanı montajla ortaya çıktı. Bu kez o montajı kimin tutuşturduğunu biliyoruz. Türkiye'yi dinleyen, tele kulaklık yapan röntgencilik yapan yer var. Şimdi okyanus ötesinden CHP Genel Başkanı'nın eline montaj verdi. CHP Genel Başkanı eline şeker tutuşturulmuş gibi geziyor. Zannediyor ki ben Türk milletini kandıracağım. Şimdi okyanus ötesinden yalan var. Geçenlerde gazetelere dökülen dinlemeleri duydunuz dimi. Kendilerinden başka herkesi dinlemişler. İnsaf be. Bunları da inkar ediyorlar. Artık mızrak çuvala sığmıyor.

SAYIN GENEL BAŞKAN ONU SENİN TAKİP ETMEN LAZIM

Şimdi kasetle CHP'nin başındaki zat ortalarda dolaşıyor. Kendisinden evvelki genel başkan kasetle gittin. Eski genel başkan da bana cevap veriyor. Ya genel başkan ben neyi açıklayayım. Anayasa çalışmalarını yaptığımız anda sosyal medyaya düştün bakanıma talimat verdim biz kaldırdık. Onu çıkarma yetkim olsa zaten çıkarır sana teslim ederdim olay yargı meselesi onu senin takip etmen lazım.

SANKİ DERSHANEYE GİDEN YÜZDE YÜZ ÜNİVERSİTEYE GİRİYOR

Dershaneler meselesi çıktı. Niye rahatsız oldular. Çünkü 1 milyar dolarlık rant vardı. Sakın dershanelere bu yavrularınızı göndermeyin. Devletin okulları var. Bunlar sülük gibi emiyorlar. Hafta sonu bundan böyle veliler arzu etmeleri halinde biz takviye dersi vereceğiz.Özel okullarda para alıyorlar yine gidiyor dershaneye. Hem özel okula hem dershaneye para.

Sanki dershaneye girenler yüzde yüz üniversiteye giriyor. Aldatmayın çocukları. Bırakın artık gelin devletin okulları yeter. Bu devlet elinden gelini azami ölçüde yapmanın gayreti içinde olacak.

BU YAPININ POLİSİ BENİM KORUMAM OLMUŞ

Kamuoyu araştırmalarında hala yüzde 45 yüzde 50 bandını görünce bunlar çıldırıyor. Bu paralel yapının elemanları Başbakanınızı dinliyor. Bu yapının polisi benim korumam olmuş. Devletin polisi. Ne bileyim. Benim odama böcek yerleştiriyor. Şimdi kaçmış. Geçenlerde bunların yalanı bol. Gazetelerinde kaçmak diye bir şey yok diyor. Türkiye'de ise çıksın meydana.

BUNLAR SİRK CAMBAZI

Bunlar sirk cambazı. Yalan iftira. Yavrularımız tablet bilgisayar ne zaman gelecek diye bekliyor bunlar öğrenciler almıyor diyor. Önümüzde 10 milyon tablet bilgisayarı dağıtacağız.

Bu ülkede evlatlarımızın birbirinden koparttılar.Biz Türksat 4'ü uzaya gönderdik baktık başörtüye takıldı mı? Ne oldu benim başörtülü kızım da başı açık kızım da ele ele omuz omuza aydınlık yarınlara yürüyorlar. Bunlar birbirini Allah için seviyorlar.

Bazıları paralel yapıya tabanda olan saf temiz kardeşlerimize bu oyuna gelmeyin diyorum. Zekatını veriyor burada hizmet var diyor. Aldatılıyoruz. Ben
dahi aldatıldım. Şimdi geçenlerde büyük işadamı bir dostumuza geldi. Ben yıllarca zekatımı bunlara verdim Türkiye'nin sayılı zenginlerinden. şimdi endişe ediyorum diyor zekatım kabul oldu mu diye. Bu millete yakışır mıydı?

PEYGAMBER EFENDİMİZ SİZİN TWEETLERİNİZLE Mİ UĞRAŞACAK

Bunlar rüya falan görüyorlar, Peygamber efendimizi görüyorlar, tweet atıyorlar. Peygamber Efendimiz sizin tweetlerinizle mi uğraşacak. Bunlar beddua ile güçlendiğini zanneden yapı.

Kitaplar geliyordu. Bana da tespihler, hediyeler geliyordu. Ama şimdi gereğini yapacağız. Biz elimizden geleni yaptık. Sabır sabır sabır dedik. Bunlar da insaf, izan yok.

Geçen akşam çıkmış yeni aday İstanbul'un su sorununu halledeceğim diyor. Sanki İstanbul'un suyu yok. O sorun sizin döneminizdeydi. Biz bu su sorununu giderdik. CHP demek çöplük, hava kirliliği, yoksulluk demektir.

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet

Etiketler
açıklamalar, başbakan, erdoğandan, flaş