IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Mart 2010, 13:26   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nusaybin'de PKK'nın katlettiği çocuklar anıldı




Nusaybin Kaymakamı Yücel Gemici, anma töreninde yaptığı konuşmada, katledilen 8 vatandaşın aziz hatırasını samimiyetle yaşatmak, yakınlarıyla acılarını yeniden paylaşmak, kanla beslenen terör odaklarına karşı Türk milletinin duruşunu bir kez daha göstermek ve terörü lanetlemek için bir araya geldiklerini belirtti.
Hiçbir haklı gerekçesi olmayan eli kanlı terör örgütünün masum insanları katletmesinin en bariz örneğinin Açıkyol şehitleri olduğunu ifade eden Gemici, ''Terörle amaçlarına varmak isteyenler şunu bilmelidirler ki devlet tektir, ülke bölünmezdir, millet birdir. Bu ülkede yaşayan vatandaşlar bu ülkenin özgür yurttaşlarıdır. Terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yakınlarına sabır diliyoruz'' dedi.
İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Erdem Ersoy ise terör örgütünün uzaktan kumandalı patlayıcılarla masum vatandaşların canına kastettiğini, savunmasız insanlara haince zarar verdiğini kaydederek, şöyle konuştu:
''Yıllardır örgütün sözde lideri olanlar sizlerin kanı üzerinden ticaret yaparak ceplerini doldurdu. Demokrasi ve insan haklarını savunduklarını iddia eden bu teröristler, en temel insan hakkı olan yaşama hakkını hiçe saydılar, masum insanları hedef aldılar, toplu mezarlar oluşturdular. Örgüt, şehit kanları içerisinde boğulmaya mahkumdur. Bu örgüt terörist bir örgüttür. Siyasi bir oluşum olarak asla kabul edilemez.''
Köylülerden Fikret Aslan da 7 Mart 1987 tarihinde şehit edilen Selim Ayık (10), Süleyman Ayık (14), Bedran Erdem (17), Cumhur Erdem (44), Şerife Tunç (50), Felek Tunç (6), Selma Tunç (16) ve Şerini Tunç'un (14) yakını olduğunu, 23 yıl önce 6 yeğeni ve 2 yakın akrabasını kaybettiğini söyledi.
Acılarını hala içinde nefretle taşıdığını ifade eden Aslan, ''Bu gözü dönmüş katilleri insan hakları diye savunanlar, onların işledikleri suçlar için hukuk mücadelesi veren sözde insan hakları savunucuları bizleri bir gün sormadılar. Bir kere olsun bu şehitlerin haklarını aramadılar. Yüreğimizdeki acıyı bu gün de yaşıyoruz ve asla unutmayacağız'' diye konuştu.
Daha sonra, Nusaybin Müftüsü İhsan Açık dua okudu.
Törene, Mardin 70. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Selim Mert, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay İsmail Güzey, Nusaybin Hudut Taburu Komutanı Piyade Binbaşı Tuncay Eğin, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Kara ile vatandaşlar katıldı.
hbr7

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 08 Mart 2010, 13:48   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nusaybin'de PKK'nın katlettiği çocuklar anıldı




Allah taksiratLarını affetsin çocuğa kıyanın o günahsızLara öbür dünyada yeRi olamaz..

 

 

Etiketler
anildi, anıldı, cocuklar, katlettiği, katlettigi, nusaybinde, pkknin, pkknın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ermenilerin katlettiği 613 şehit anıldı Desmont Haber Arşivi 0 26 Şubat 2015 20:01
Terör örgütünün dershane önünde katlettiği fidanlar anıldı MasteR06 Haber Arşivi 0 03 Ocak 2014 11:56
Hitlerin Katlettiği Yahudi Resimleri. Estela Esrarengiz Olaylar 0 03 Eylül 2013 15:26
Ermenilerin katlettiği 3 bin Türk'e anma. Lee Haber Arşivi 0 24 Nisan 2008 14:55