IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Mart 2010, 14:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bu gece hava çok soğuk olacak





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Meteoroloji'den verilen bilgiye göre kuzey kesimlerinde aralıklarla yağışların görüleceği tahmin ediliyor.


Bu sabah ve gece saatlerinde Trakya, Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda sıcaklıkların sıfır derecenin altında seyretmesi bekleniyor. Meteoroloji bu bölgelerde don uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinde aralıklarla yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı gündüz iç kesimlerde güneşlenmeyle birlikte 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Sabah ve gece saatlerinde Trakya, Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda sıcaklıkların sıfır derecenin altında seyretmesi bekleniyor.

Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeybatı (Karayel), öğle saatlerinden sonra Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara ile Kıyı Ege'de kuvvetli olarak (30-40 km/saat) esecek.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın; Marmara, Ege ve zamanla Batı Akdeniz'de kuzey yönlerden kuvvetli olarak (30-40 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (doğalgaz ve soba kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçmaları vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekiyor

ÇIĞ UYARISI

Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunun yüksek ve eğimli yerlerinde çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekiyor

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI

Sabah ve gece saatlerinde Trakya, Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda sıcaklıkların sıfır derecenin altında seyretmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta tarımsal faaliyette bulunan vatandaşların olmak üzere ilgililerin tedbirli olması gerekiyor.

BÖLGELERE GÖRE HAVA DURUMU

Yapılan son tahminlere göre, bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Parçalı çok bulutlu ve bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Yağışların, genellikle yağmur, Edirne, Kırklareli ve Bilecik ile Bursa'nın doğu çevrelerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgar; sabah kuzeybatı (Karayel), öğleden sonra kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli olarak (30-40 km/saat) esecek.

EGE : Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra Manisa ve İzmir'in kuzey çevreleri yağmurlu, Kütahya ve Afyon karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Rüzgar; Kıyı Ege'de kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli olarak (30-40 km/saat) esecek.

AKDENİZ: Parçalı, zamanla iç kesimleri çok bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra Eskişehir ve Çankırı, akşam saatlerinde bölgenin kuzeyi (Eskişehir, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat ve Sivas) hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Yağışların; kıyılarda yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra Samsun, Amasya ve Çorum, akşam ve gece bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Yağışların; kıyılarda yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Karadeniz'in yüksek ve eğimli yerlerinde çığ tehlikesine karşı dikkatli olunması gerekiyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, zamanla kuzey ve doğusu çok bulutlu geçecek. Bölgenin doğusunun yüksek ve eğimli yerlerinde çığ tehlikesine karşı dikkatli olunması gerekmektedir.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu geçecek

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bu, cok, gece, hava, olacak, soĞuk, soguk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İstanbul hava durumu raporu hava nasıl olacak Desmont Haber Arşivi 0 01 Mart 2015 11:33
Soğuk hava zayıflatıyor Violent Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 11 Ocak 2015 13:58
Hava durumu - Hafta sonu hava nasıl olacak? Desmont Haber Arşivi 0 19 Aralık 2014 18:17
Soğuk hava gidiyor PassioN Haber Arşivi 7 18 Mart 2012 09:56