IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Nisan 2010, 05:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sarıgül'den Baykal'a sert sözler




TDH lideri Mustafa Sarıgül, Kocaeli'nde seçim stardını verdi. Sarıgül, Baykal'a öyle sözler etti ki Erdoğan gibi konuştu.


TDH Genel Başkanı Sarıgül, seçim hazırlıklarına başlamak için Kocaeli'nde ilk adımı attı.

Kocaeli'nde parti üyeleri ile akşam yemeğinde bir araya gelen Sarıgül, TDH'nin halkın hareketi olduğunu söyleyerek, "TDH'de el ele, kol kola, omuz omuza olacak. Mustafa Sarıgül sadece bireydir. Bu hareket Musatafa Sarıgül hareketi değil, bu hareket hakkın gücüyle halkın hareketi. TDH iki tane güce inanıyor; önce hakka inanıyoruz, sonra halkımıza inanıyoruz." diye konuştu. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Van'da yuhalanıp, yumurta atılmasını değerlendiren Sarıgül, hiçbir siyasinin yuhalanmasını arzu etmediğini, olayın kendisini çok üzdüğünü kaydetti. Sarıgül, Baykal'ın CHP Liderliğinden vazgeçmesi gerektiğini vurgulayarak şunları ifade etti: "Siz uzun yıllardan beri kendi seçtiğiniz delegelerle ömür boyu başkan olabilirsiniz. Ama halkın oyuyla başbakan olamıyorsunuz. Kongre kazanmasını iyi bilir fakat iktidar kazanmasını iyi bilmez. Zaten iktidar da olmak istemiyor."

"BAŞBAKAN BAYKAL'A DUA EDİYOR"
CHP Genel Başkanı Baykal'ın, Başbakan Erdoğan'ın iktidar için nimet olduğunu kaydeden Sarıgül, "Başbakan yiyor, içiyor, kalkıyor Baykal'a dua ediyor. Sayın başbakanın en büyük şansı Baykal." şeklinde konuştu.

Türkiye'nin bir numaralı gündemi olan anayasa değişikliğini de değerlendiren Sarıgül, Anayasa değişikliğinin gerekli olduğunu, fakat değişikliğin iktidar partisi tarafından ülkenin gündemini değiştirmek için gündeme atıldığını söyledi. Sarıgül konuşmasına şöyle devam etti: "Anayasa gibi ulusal konuları seçime bir yıl kala gündemi değiştirmek için gündeme atarsanız. Bundan Türkiye'miz zarar görür. Sivil anayasaya Türkiye'nin ihtiyacı vardır. Ama bu genel seçimlerden hemen sonra yapılmalı. Anayasa her vatandaşın anayasasıdır. Her vatandaşın benim diyeceği anayasalar seçimden bir yıl önce siyaset malzemesi olarak kullanılmamalıdır. Türkiye'nin yeni sivil demokratik bir anayasaya ihtiyacı vardır. Ama bunu genel seçimden hemen sonra yapmak zorundayız. Parlamento da grupları olan parti liderlerine çağrım şudur; Derhal bir araya gelin, anayasa işini genel seçimden hemen sonraya bırakın. Genel seçimden sonra ulusal uzlaşmayla anayasayı değiştirelim." (CİHAN)

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 03 Nisan 2010, 09:49   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sarıgül'den Baykal'a sert sözler




Alıntı:
"Başbakan yiyor, içiyor, kalkıyor Baykal'a dua ediyor. Sayın başbakanın en büyük şansı Baykal."

Çok doğru demiş, Baykal iktidar'a en az yüzde 20 oy kazandıran bir muhalefet sergiliyor, Cumhuriyet Halk Partisi bugün aşırı merkezci, kemalist çizgisinden çıkaran, sosyal anlamda hiç bir yararı olmayan ''halksız'' bir parti konumuna gelmiş ise, bazı koltuk sevdalıları yüzündendir.Siyaset karmaşık bir oyundur, bu oyunun piyonlarıda maalesef halktır, benim o duygusal halkım, benim o iki gıda kartonuna, evlere özel ''Altın, bilezik'' servislerine kanan halkım, ülkede eğitim düzeyi neden artmıyor diyorlar, neden eğitime önem versinler ki bürokratlar? Nasıl kandıracaklar? İşlerine geliyor.

 

 

Etiketler
baykala, sarıgülden, sert, sözler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
AK Partili Şahin'den Baykal'a Sarıgül çağrısı SeckiN Haber Arşivi 0 06 Kasım 2013 11:26
Deniz Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na Mustafa Sarıgül Uyarısı MySpace Haber Arşivi 2 03 Eylül 2013 15:08
41 MP Nokia'ya sert sözler! Deep Cep Telefonlar 1 12 Nisan 2012 16:59