IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Kasım 2013, 11:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AK Partili Şahin'den Baykal'a Sarıgül çağrısı




Ak Parti Genel Başkan Yardimcısı ve TBMM Anayasa uzlaşma komisyonu üyesi Mehmet Ali Şahin, A Haber'de yayınlanan "60 dakika" programına konuk oldu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Mehmet Ali Önel'in sorularını yanıtlayan Şahin, CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal'a seslenerek Mustafa Sarıgül ile ilgili bildiklerini paylaşması çağrısında bulundu. Şahin, sözlerine şöyle devam etti:

"Sn. Baykal Genel Başkan olduğu dönemlerde bir Antalya ziyaretinde Sarıgül ile ilgili bana önemli bilgiler verdi. Şimdi kendisinden istirham ediyorum. Sarıgül ile ilgili bildiklerinin onda birini kamuoyuna açıklasın yeter".

EVLERİ DENETLEME YETKİMİZ YOK AİLELERİ UYARI NİTELİĞİNDE

Başbakan Erdoğan'ın gündeme getirdiği 'öğrenci evi' tartışmalarıyla ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Şahin şunları söyledi:

Son yıllara kadar büyük oranda erkek ve kız öğrenciler birlikte bulunuyordu. Ancak birtakım mahsurlar ortaya çıktı. Özelikle kız öğrencilerin velileri valiliklere çokça müracaatta bulundular. İlgili bakanlık bunları değerlendirdi. Şimdi kız ve erkek ayrı olacak şekilde yeni bir dizayn yapılıyor. Büyük ölçüde bunu sağladık. Toplumun büyük kesiminde memnuniyet uyandırıyor diye düşünüyorum.apartmanlarda kız ve erkek öğrencilerin bir arada kalmaları nedeniyle valiliklere çok sayıda şikayetin gelmesine neden olmuştur. Bu düzenleme ailelere çocuklarınıza dikkat edin kimlerle beraber oluyor? çağrısıdır. Özel hayata müdahale değildir".

"ANAYASA YAPILMAMASI İÇİN UĞRAŞAN PARTİLER VAR"

Önel'in yeni anayasa çalışmaları hakkında sorularını yanıtlayan Şahin, "60 madde üzerinde mecliste 4 parti uzlaştı. Bu 60 madde bile geçse vatandaşımıza çok faydası olacak. Yeni anayasanın ilk maddesi insan olacak. Eski anayasa ise devlet diye başlıyor. Yeni anayasada sendika kurmadaki bütün kısıtlamaları kaldırıyoruz. Yeni anayasaya göre 96 saatten fazla kimse göz altında tutulamayacak. Bu parlamentodan yeni bir anayasa çıkmazsa biz yeni bir anayasa metni yazıp 2015 seçimlerinde vatandaşımızın karşısına çıkabiliriz. İlk üç maddede değişiklik yapılmadan da demokratik bir anayasadan söz edilemez." şeklinde konuştu.

Alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ak, baykala, çağrısı, partili, sarıgül, şahinden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Deniz Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na Mustafa Sarıgül Uyarısı MySpace Haber Arşivi 2 03 Eylül 2013 15:08
Sarıgül'den Baykal'a sert sözler Lucifer Haber Arşivi 1 03 Nisan 2010 09:49
Yoksa Baykal gizli AK Partili mi? TImezOne Haber Arşivi 1 27 Şubat 2008 11:15