IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Nisan 2010, 16:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Öğretmeni taciz eden tanıdık çıktı




Dile kolay 5 yıldır kadın öğretmeni telefonla taciz ediyordu. Polisin taktiği ile yakalanan kişiyi öğretmen görünce şaşırdı.


Konya'da bir kadın öğretmen, 5 yıl boyunca kendisini ankesörlü telefonlarla arayarak rahatsız eden evli ve 2 çocuk babası tacizciyi suç üstü yakalattı.
Taciz eden ise tekvando hakemiği yapıyordu. Üstelik kadın öğretmen ile tanışıklığı vardı..

İngilizce öğretmeni F.D'yi (34) 5 yıl önce bir kişi, ankesörlü telefonlardan her ay birkaç kez arayarak rahatsız etmeye başladı.

F.D, tacizcinin yakalanamayacağı düşüncesiyle ilk başta Cumhuriyet Savcılığına durumu bildirmedi. Ancak telefonla yapılan tacizlerin arkasının kesilmemesi üzerine, geçen yıl şikayetçi oldu.

Yakalanmasına çok güç olarak bakılan tacizcinin aradığı ankesörlü telefonlardan 20'sinin yerini, savcılığın da yardımıyla belirledikten sonra adreslerini cep telefonuna kaydeden F.D, savcıdan ve polisten nasıl davranması gerektiği konusunda bilgi aldı.
TELEFONDA OYALADI
Polisle birlikte şüphelinin yakalanması için birçok taktik geliştirildi. En sonunda F.D.'nin önerisi kabul edildi. Öğretmen F.D, tacizci en son aradığında telefonu kapatmak yerine onu oyalamak için sohbet etti.

Genç kadın, şüpheliyle kulaklık yardımıyla konuşurken aranan numaranın adresini mesajla polise gönderdi. Hemen harekete geçen polis ekibi, verilen adresteki telefon kulübesinde, evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen tacizciyi suçüstü yakaladı.

ÖĞRETMEN: TELEFON FOBİSİ OLUŞTU
F.D., çevresindekilerin kendisini rahatsız eden kişinin yakalanmasının çok zor olduğunu belirtmesi üzerine ilk başlarda çok önemsemediğini, ancak bir süre sonra cep telefonuna bakmaya korkar hale geldiğini dile getirerek, ''Cinsel içerikli sözlere dönüşen tacizler zamanla sinirlerimi bozmaya başladı. Telefon fobisi oluştu'' dedi.

'TANIYORDUM, ŞAŞIRDIM'
Ev telefonunun da aynı kişi tarafından aranması üzerine numarayı değiştirdiğini anlatan F.D, şunları söyledi: ''Kullandığım cep telefon numaramı değiştirmektense çok söz konusu kişinin yakalanmasını istedim. Polisle birlikte şüphelinin yakalanması için çok taktik geliştirdik. Benim geliştirdiğim, onların desteklediği yöntemle başarılı olduk. Son tacizinde beni rahatsız eden kişiye normal davranmak için çok çaba sarf ettim. Şu an çok huzurlu ve mutluyum. Beni rahatsız eden şüpheli de birkaç defa tekvando hakemliği yaptığım, ortamda karşılaştığım kişi çıktı. Çok şaşırdım. Bir eğitimci olarak bu tür şeylerin önüne geçmemiz gerekiyor. Ben de onu yaptım.''

F.D, tacizcinin konuşmalarını da kaydettiğini, bu ses kaydını da mahkemeye delil olarak sunduğunu sözlerine ekledi.

İki çocuk babası R.D. (36) ''cinsel taciz'', ''kişilerin huzur ve sükununu bozma'', ''sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret, ''tehdit'' suçlarından Konya 3. Sulh Ceza Mahkemesinde tutuksuz yargılanıyor.

‘EVLİYİM, O YÜZDEN AÇILAMADIM’
R.D savunmasında, suçlamaları kısmen kabul ederek, tekvando sporuyla uğraştığını ve hakemlik yaptığını söyledi.

Müştekinin de tekvando hakemliği yaptığını, kendisiyle bölgesel turnuvada tanıştığını, birbirlerine cep telefon numaralarını verdiklerini öne süren R.D, ifadesinde şunları söyledi: ''Kendisinden hoşlandım, ancak evli olduğum için açılamadım. Müştekinin benim hakkımdaki düşüncesini ve arkadaşlık yapıp yapmayacağımızı anlamak için kendisini birkaç kere cep telefonundan aradım. Aramaları hep ankesörlü telefondan yaptım. Numaramın görünmesini istemiyordum.

Aramalarımda kendisini beğendiğimi belirttim. Müşteki kim olduğumu sorduğunda, ters tepki vereceğinden korkarak kendimi tanıtmadım. Bunun üzerine müşteki bana küfür ederek, kızarak telefonu kapattı. Bu şekilde 6-7 kez kendisini aradım. Cinsel içerikli söz söylemedim, sadece kendisini beğendiğimi söyledim. Yine kendisini aradığımda polise haber vermiş. Beni telefon ettiğim ankesörlü telefonla konuşurken yakaladılar.''

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çıktı, eden, taciz, tanıdık, öğretmeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Büşra'nın katili tanıdık çıktı Desmont Haber Arşivi 0 11 Aralık 2014 17:32
Yılın öğretmeni seçildi - 2013 yılının öğretmeni kim oldu Violent Eğitim Haberleri 0 22 Kasım 2012 16:25
Adana'da Resim Öğretmeni 13 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Etti N999 Haber Arşivi 1 30 Mart 2012 21:39
Kamyondaki bombalar tanıdık çıktı Lucifer Haber Arşivi 0 29 Temmuz 2010 14:25
İşadamının Katili Tanıdık Çıktı Kralice Haber Arşivi 0 14 Ekim 2008 09:38