IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Mayıs 2010, 00:23   #21
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: "Türkiye'ye sol, AKP'ye yol göründü"




Arkadaslar kabak tadi vermeye basladi .. Diyarbakirli olmamdan dolayi bana potansiyel terorist muamelesi yapiyorsunuz cirkin iftiralar ve sozler sarfediyorsunuz , her postumda bisiler ariyorsunuz bisiler igneliyorsunuz ama ben yine tahammul ve hosgoru ve saygiyi elden birakmiyorum birakmam da cunku oyunlariniza gelmem ben . Lutfen benim gibi sadece konulara yorum yapin , benim yaptigim postlara alinti yaparak konuyu farkli yonlere cekip bana terorist muamelesi yapmayiniz cidden kabak tadi vermeye basladi .. Her yazdigim post'da bi tarafindan cekistirerek burda ne demek istedin , bunu acikla vs vs .. biktirmayin yahu .. yaptigim tek sey konuya post atmak , seversiniz sevmezsiniz ama bana cirkin saldirilarda ve terorist muamelesi yapmayiniz .. teror nerden gelirse gelsin her zaman karsisinda dururum , pkk teroru yada devlet teroru farketmiyor hepsine karsiyim .. Bu ulkenin bolunmesinede karsiyim , size istanbul , izmir , antalya kalicak bana d.bakir mardin hakkari kalicak oylemi ? yok oyle yagma
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) (ironi) d.bakir ne kadar benimse istanbulda benim , bizim .. bana hala bolucu ve terorist demekden vazgecin .. Ben sosyalist birisiyim ,aydin sosyal demokrat bir adamim , boyle olmak boluculuk oldu artik bu forumda herhalde hepiniz bana iftira ve hakaret ler ediyorsunuz ayiptir ..

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 23 Mayıs 2010, 10:02   #22
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: "Türkiye'ye sol, AKP'ye yol göründü"




Siyasetcilerin sozlerine ne kadar guvenilir bilemem.

Ama hicbir siyasetciye guvenmedigim icin..

Insallah Ulke icin, toplum icin son gunlerde olanlar.. iyi sonuc verir.
Insallah hersey gosteris ve bos sozle kalmaz.

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

Alt 23 Mayıs 2010, 10:24   #23
Pentagram
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: "Türkiye'ye sol, AKP'ye yol göründü"




1960'lı yıllardan beri "Bir"ileri sizi hep işte böyle sen şucusun sen bucusun diye birbirinize düşürmeye odakladı. Ve başardıda O "Bir"ileri. Neyi paylaşamıyorsunuz ki? Derdiniz ne? Bu ülkeyi kim hangi görüşü savunuyorsa kendi zimmetine mi geçirmeye çalışıyor anlamadım ki. Birazda Türkiye için görüş bildirin bence. Fikriyatınız ve karşı tarafın savunusunu yıkmak için değil. Ben birisinin çıkıp ortamı hizipleştirerek biz AKP'yi otobüs otobüs yüce divana götürmesi söylemini eleştiriyorum birisi çıkıp sanki ben AKP'yi savunuyormuşum gibi algılayıp temcit pilavı gibi Başbakan'ın kelle vs. gibi klişe söylemleriyle yanıt veriyor. İyide ben Başbaka'nın sevmediğim birçok yönü var zaten ama her ağzımı açtığımda bunları dile getirmiyor çünkü kabak tadı veriyor. Söylemler değişsin artık. Yakışıyor mu iktidara geçecek olan bir partinin il temsilcisine böyle cümleler. Ha bu hangi parti temsilcisi olursa olsun ben yinede aynı tepkiyi veririm zaten. Bahçeli de demiş.. E o zaman o da hata etmiş.. Başbakan kelle demiş o zaten başlı başına hata etmiş.. Eğer işiniz CHP'yi savunmaksa en basitinden önce o zaman partinizin tüzüğünü eleştirin. Bende CHP'yi destekliyorum ama o söylemler değişmeden o tüzük değiştirilmeden o parti daha da demokratikleşmeden işi gücü bırakıp iktidarın yapıp ettiklerine sırf muhalefet olmak için laf yetiştirmekten ne zaman vazgeçerse sizden daha iyi CHP'li olacağım. Buna emin olabilirsiniz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

Alt 23 Mayıs 2010, 17:08   #24
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: "Türkiye'ye sol, AKP'ye yol göründü"




AKP'ye birşey olmaz. AKP İktidarinda türkiye ortadoğunun sözü geçer devleti oldu. Türkiye içinde bazı konularda başarısız olsalar bile başarı ilerleyen zamanlarda görülecektir.

Alıntı:
Arkadaslar kabak tadi vermeye basladi .. Diyarbakirli olmamdan dolayi bana potansiyel terorist muamelesi yapiyorsunuz cirkin iftiralar ve sozler sarfediyorsunuz , her postumda bisiler ariyorsunuz bisiler igneliyorsunuz ama ben yine tahammul ve hosgoru ve saygiyi elden birakmiyorum birakmam da cunku oyunlariniza gelmem ben .

İlginc bir durum, 100 kişi aynı seyi söylüyor ise kendinize bir bakmalisiniz. Hangi konuya baksam aynısı busözü yazıyorsunuz dışlanıyorum vs. Kimsenin kimseyi dışladığı yok yağmur yağdı diyede ağlamaya alışmış olabilirsiniz ama burası yeri değil. Yok bizi dışlıyorlar hadi şöyle yapalim vs. vs. dönmesin düşünceleriniz.. Bu kurdugum cümle sana ağir gelebilir ama sende oyunlarinza gelmem demişsin 2sinin arasinda pek fark yok. Burasi türkiye. Düşüncelerinde de özgürsün.

 

 

Etiketler
gurbetçiler, kapılarında, kullanacak, türkiyeye sol akpye yol göründü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Shamu" kod adlı Nexus 6 ilk defa göründü! Deep Cep Telefonlar 0 27 Eylül 2014 22:04
Sular çekildi, "kale" göründü Seth Haber Arşivi 0 21 Eylül 2014 13:41