IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mayıs 2010, 03:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kılıçdaroğlu'na: Teneke altın olmaz




Kılıçdaroğlu'nun manşetlerle geldiğini savunan Başbakan, 'Manşetle gelen manşetle gider. Tenekeyi istediğiniz kadar boyayın altın olmaz' dedi



ANKARA - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hem CHP’nin yeni Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, hem medyayı hedef aldı. AKP’nin ‘medyaya rağmen’ iktidar olduğunu savunan Erdoğan, Kılıçdaroğlu ile ilgili haberleri şöyle eleştirdi: “Bugüne kadar, malum medya dünyasındaki çevreler; AK Parti’ye destek veren bir medya grubu varsa, damgayı şöyle vuruyordu: Yandaş medya... Ama şimdi iki tür medya türedi; birisi candaş medya, diğeri yoldaş medya. Candaş ve yoldaş medya bu süre içerisinde gece-gündüz demeden yoğun mesai sarf ettiler, hâlâ da ediyorlar. Manşetle gelen, manşetle gider.” CHP’de statükoculuğun yerini popülizme bıraktığını da iddia eden Erdoğan “Teneke tenekedir” dedi. Erdoğan, TBMM grup toplantısında şunları söyledi:

MEDYA AVUCUNU YALAYACAK: Bugüne kadar, malum medya dünyasındaki çevreler; AK Parti’ye destek veren bir medya grubu varsa, damgayı şöyle vuruyordu: Yandaş medya. Ama şimdi iki tür medya türedi: Birisi candaş medya, diğeri yoldaş medya. Candaş ve yoldaş medya bu süre içerisinde gece gündüz demeden yoğun mesai sarf ettiler, hala da ediyorlar. Milli egemenlik her şeyin üzerindedir. Medya egemenliği, milli egemenliğin üzerinde değil. Medya egemenliği, milletin egemenliği karşısında her zaman avucunu yalayacaktır. Biz, bu malum medya ile beraber yürümedik, yürümüyoruz ve onlara rağmen zaten Türkiye’de iktidar olduk. Bütün bu yapılanlar arasında ilk defa Türkiye’de medyanın köşe yazarlarının, pabuçlarını çıkartmak suretiyle, masalar, sandalyeler üzerinden nasıl alkış tuttuklarını da gördük. Bu alkış tutanların köşelerinden AK Parti’ye nasıl vurdukları belli.

TENEKE TENEKEDİR: CHP’de olanın; statükoculuğun, popülizme kaymasından başka bir şey olmadığını tekrar gördük. Statükoculuk sadece üslup değiştirmiştir, oyuncu değiştirmiştir. Bu statükoyu istediğiniz kadar cilalayın, parlatın, özü değişmedikten sonra değişen hiç bir şey olmayacaktır. Tenekeyi istediğiniz kadar altın sarısına boyayın, altın olmayacaktır. Teneke tenekedir. Bu CHP zihniyeti kolay kolay değişmez. Değişirse, zaten geriye CHP kalmaz.

VTR’DE ERGENEKON: Ana muhalefet partisinin değişim sloganı ile girdiği kurultay, statükoyu daha da güçlendiren, ülkenin temel meselelerini teğet geçen, çetelere daha güçlü bir şekilde sahip çıkan bir neticeyle sona erdi. VTR’sinde, malum Ergenekon olayının olduğu bir kongreden bu ülkeye ne gelir, soruyorum size? Kaf dağının ardındakini vaat eden siyasetçi modelinin, bugün yeniden kendisine bir çıkış yolu aramasını, milletimiz ibretle izleyecek ve en güzel şekilde de takdir yetkisini kullanacaktır. Yaşanan her olayda, cilalarının döküldüğüne şahit olacaksınız. Kurulan her cümlede, ortaya konulan her ifadede makyajın döküldüğünü göreceksiniz. Manşetle gelen, manşetle gider. Sabah rüzgârıyla gelen, akşam rüzgârıyla gider.

KILIÇDAROĞLU’NU ARAMAM: Halk kelimesini ağızlarından düşürmeyenler sırtlarını halka değil, goygoyculara dayamış durumdalar. ‘Türkiye’nin kurucu partisiyiz’ diyen CHP, kongresine iktidar partisini davet etmedi. Davet edilmeyen yerde olmayız. Arkadaşlarıma şunu söyledim; ‘Hem bir davetin gelmediğini duyurun hem de ‘demokrasi için hayırlı olsun deyin’ dedim. Ben aramamam. Çünkü, benim davamın bir izzeti, onuru vardır. (Radikal)


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
altın, kılıçdaroğluna, olmaz, teneke


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Kılıçdaroğlu inşaallah kukla olmaz" Desmont Haber Arşivi 0 28 Aralık 2014 23:20
Altın Yere Düşmeyle Pul Olmaz Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Amelia Atasözleri ve Deyimler 0 27 Haziran 2014 18:26
Bozdağ: Kılıçdaroğlu'ndan Asla Başbakan Olmaz Bulut Haber Arşivi 0 20 Ağustos 2013 17:17
Teneke Kutularla Sanat - My Dog Sighs Afrodit Fotoğraf Kulübü 0 01 Şubat 2013 18:07