IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ağustos 2013, 17:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bozdağ: Kılıçdaroğlu'ndan Asla Başbakan Olmaz




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, kendisine yönelik saldırı konusunda CHP'yi eleştirerek, "Siyaset yapan iktidara talip olan biri, her gün dürüstlük edebiyatı yapan biri, bu kadar açık ispatlı bir gerçeği tersinden söylememelidir. Kılıçdaroğlu "yalancıdan başbakan olmaz' diyordu. İşte ispatı burada; Kılıçdaroğlu'ndan asla başbakan olmaz" dedi.

"KEŞKE DOĞRUYU SÖYLESE"

Bozdağ TRT canlı yayınında kendisine yönelik gerçekleştirilen saldırıyı değerlendirdi. Saldırı konusunda CHP'yi eleştiren Bozdağ, "Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından şunu anlıyoruz; doğruyu söylemek, bir yanlışın karşısında tavır almak CHP açısından çok zor bir iş. Keşke doğruyu söylese, çirkinlik karşısında tavır almış olsaydı. Kılıçdaroğlu açısından bir yanlışa haksızlık demenin zor olduğunu ama yalan söylemenin kolay olduğunu gördük" diye konuştu.

"BİR ANA MUHALEFET LİDERİNE YAKIŞMAZ BU"

Kılıçdaroğlu'nun saldırıya ilişkin "Bakan vurulma hadisesini ben konuşma yaptıktan sonra anlattı" dediğini belirten Bozdağ, sözlerini şöyle sürdürdü: "Medya orada kayıtlar orada. Ben indikten sonra Kılıçdaroğlu'yla yan yana oturuyoruz. Elimle de işaret ediyorum. Biraz kapatarak gösteriyorum kendisine. O arada polisler saldırganı gözaltına aldığı sırada olup biten hadisedir. Kılıçdaroğlu konuşmasından sonra oturmadı. Ayakta vedalaştık ve ayrıldık. Şahitler ortada. Ben Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını yapmadan önce de olayı kendisine anlattım. Bizzat beni dinledi. Bütün kayıtlar ortada. Buna rağmen Kılıçdaroğlu Irak'a giderken, gazetecilere yaptığı açıklamada gerçeği söyleyeceğine "yanlış yapılmıştır, keşke eleştirseydim' deyip kendini affettireceği yerde yumruk atandan daha büyük bir suç işlemiş ve milletin gözüne baka baka yalan söylemiştir. Bir ana muhalefet liderine yakışmaz bu. Hadiseyi bu kadar tersinden söylemek bir genel başkana, Türkiye'nin ana muhalefet partisine yakışmamıştır."

"ÖZÜR DİLEYEN DERNEKLER OLDU"

Siyaset yapan, iktidara talip olan biri, her gün dürüstlük edebiyatı yapan biri bu kadar açık ispatlı bir gerçeği tersinden söylememelidir. Kılıçdaroğlu "yalancıdan başbakan olmaz' diyordu. İşte ispatı burada. Kılıçdaroğlu'ndan asla başbakan olmaz" dedi.

"CHP'den ya da diğer partilerden bu olay üzerine bir geçmiş olsun mesajı aldınız mı?" şeklindeki bir soruya da Bozdağ, şu yanıtı verdi: "CHP'den 3 değerli arkadaşımız aradı geçmiş olsun dileğini iletti. MHP'den bir arkadaşımız aradı. Onlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başka tür yöntemlerle geçmiş olsun diyenler, özür dileyen Alevi Bektaşi dernekleri oldu. Bu konuda siyasi bir görüş farklılığına göre değil insani bir anlayışla birlikte hareket edenlere teşekkür ediyorum."

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
asla, başbakan, bozdağ, kılıçdaroğlundan, olmaz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kılıçdaroğlu'ndan Başbakan'a Eleştiri Rhytia Haber Arşivi 0 11 Temmuz 2012 15:31
Başbakan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'ndan Havuzlu Villa Tazminatı Kazandı Sevda Haber Arşivi 0 07 Şubat 2011 12:32
Kılıçdaroğlu'na: Teneke altın olmaz KuSuRSuZ Haber Arşivi 0 26 Mayıs 2010 03:56
Böyle bir şans asla olmaz Süslü Esrarengiz Olaylar 1 07 Şubat 2010 22:18