IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Haziran 2010, 14:48   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Müdürden Göbek Kontrolü .





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez Van Emniyet Müdürlüğü'nden Adana'ya atanmasının ardından Van'da yaptığı gibi önce "obez" polisleri belirledi. Kesmez Aralık ayında "Emniyet Mensupları İçin Sağlıklı Yaşam Destek Projesi" kapsamında görev yapan 7 bin polisten obez olan 545 polise zayıflamaları için spor yaptırmaya başladı. Bizzat spora kendisi de katılan Kesmez 11 haftalık spor programını sıkı bir şekilde takip etti.

Çukurova Üniversitesi Spor Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri kontrolünde yapılan spor sonucunda obez polisler en az 10'ar kilo verirken bazı polisler kilo veremedi. Kesmez kilo veremeyen polislerin bir süre devriye görevlerini yaya yapmasına karar verdi. Kesmez ayrıca obez polislere sağlık uzmanlarının belirlediği diyeti uygulamaya koydu. Toplumsal olaylarda sık sık koşması gereken polisler kilo verince daha rahat iş yapmaya başladı. Kesmez hala kilo veremeyen polisleri ise her fırsatta uyardı.

Salih Kesmez Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ndeki 86 memurun atanmasından dolayı verilen veda yemeğinde göbekli polisleri yine uyardı. Adana Kebabı yedikten sonra polislerle vedalaşan Kesmez onlarla tek tek tokalaşırken göbeği olan polislerin göbeğine vurarak "Birkaç kilo fazlan var" diye uyardı. Kesmez zayıf olan polisler içinse "Bakın şunlara lise öğrencisi ya da üniversite öğrencisi gibi. Çakı gibi çocuklar bunlar" dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Göbek Yağları Nasıl Erir - Göbek Yağlarını Eritmek İçin Bilgiler Liaaa Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 30 Haziran 2012 15:55
Öfke kontrolü sağlık kontrolü kadar önemli Lucifer Ruh Sağlığı 0 30 Kasım 2011 20:57