IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Haziran 2010, 13:24   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Datça’da hayvan katliamına 2 gözaltı




Datça’da hayvan katliamına 2 gözaltı



MUĞLA’nın Datça İlçesi’nde birbiri ardına gelen kedi- köpek zehirlenme vakalarına yenisi eklendi. Zehirlenen hayvanlardan biri son anda, atropin sülfat verilerek kurtarıldı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatan polis, iki şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerden birinin evinde yapılan aramada tarım ilacı bulundu. Ölen kedinin iç organları ise neyle zehirlendiğinin tespiti için Bornova Veteriner Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’ne gönderildi.

Datça’da bir hafta içinde ikinci kez hayvan zehirlenme olayı meydana geldi. İskele Mahallesi Fatih Camii çevresinde bir sahipli köpek ile ikisi anne 4 kedinin zehirlenerek itlaf edilmesinden sonra, Kargı yolu 21'inci Sokak’ta ikinci zehirleme vakası yaşandı. Olay dün öğle saatlerinde, park halindeki bir aracın altında kedi ölüsünün bulunması üzerine ortaya çıktı. Bir başka kedinin daha zehirlendiğini fark eden hayvanseverler, hemen olayı polise ve Datça Hayvanları Sevenler Derneği yetkililerine bildirdi. Ekipler gelene kadar zehirlenen kedilerden birine ilk müdahaleyi 39 yaşındaki Sevim Plancı yaptı. Plancı, atropin sülfat verip yoğurt yedirdiği kediyi ölümden kurtardı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, çevrede geniş çaplı araştırma yaptı. Datça Emniyet Amiri Tugay Yalçın ve asayiş ekipleri tarafından sürdürülen soruşturma çerçevesinde iki şüpheli gözaltına alındı. Görgü tanıkları tarafından gece saat 04.00 sıralarında çevrede görülen ve şüpheli hareketleriyle dikkat çeken 19 yaşındaki E.U. ile 3 gün önce kedilerin sahibi Sevim Plancı’yı kedilerini öldürmekle tehdit ettiği ileri sürülen 41 yaşınhdaki A.D. ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

EVİNDE TARIM İLACI BULUNDU
A.D.’nin ifadesinde, Sevim Plancı ile aralarında kedi yüzünden tartışma çıktığını doğruladığı, ancak kendisinin öldürmediğini söylediği belirtildi. Sevim Plancı ise, A.D.'nin kendisini kedilerini öldürmekle tehdit ettiğini belirterek tanıkların da bunu doğrulayacağını söyledi. Soruşturmayı derinleştiren polis, A.D.'nin evinde yaptığı aramada tarım ilacı buldu. Ölen bir kedinin iç organları ise Tarım İlçe Müdürlüğü veterinerince alınarak neyle zehirlendiğinin tespiti için İzmir'deki Bornova Veteriner Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’ne gönderildi. Bu arada, şüpheliler E.U. ve A.D. ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Olayı, Enstitüden gelecek olan raporun aydınlatması bekleniyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
2


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İlk parti ithal hayvan Türkiye’de Lucifer Haber Arşivi 0 08 Haziran 2010 00:57
İtalya’da çocuk *****suna 69 gözaltı, 4 tutuklama Cemalizim Haber Arşivi 0 01 Mayıs 2009 01:29
Sivas’ta tarihi geçmiş 50 bin hayvan aşısı ele geçirildi Cemalizim Haber Arşivi 0 22 Ağustos 2008 00:05
Diyarbakır’da DTP mitingi: 60 gözaltı Julw Haber Arşivi 2 26 Kasım 2007 12:51