IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Ağustos 2010, 13:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PKK’nın sinsi planı




PKK’nın sinsi planı


Terör örgütünün ateşkes ilan etmesinin ardındaki gerçek

Terör örgütü PKK, referanduma yönelik boykot kararının gevşetildiği haberini yaydı ancak gerçekte durum tamamen farklı...



Bugün gaztesi Ankara Temsilcisi Adem Yavuz Arslan, terör örgütünün boykot kararını geveşetmesinin arkasında PKK'nın üzerinde etkili olan derin yapıların ciddi planı olduğunu yazdı..
PKK ÇARK ETMEK ZORUNDA KALDI
PKK'nın tek taraflı ateşkes ilan etmesi ve referanduma yönelik boykot kararını gevşetmesinin arkasında 'PKK üzerinde etkili olan derin yapıların' kapsamlı bir planın olduğu ortaya çıktı. Ankara kulislerine göre PKK'nın 'tek taraflı ateşkes' ve 'referanduma evet' söyleminin arkasında şöyle bir plan var: Boykotun işe yaramayacağını anlayan PKK, Güneydoğu'da her geçen gün artan tepkiler karşısında çark etmek zorunda kaldı. Özelliklede Ramazan'da kan dökülmesinden rahatsız olan bölgenin dindar Kürtleri her geçen gün tepkisini yükseltti. Bu rahatsızlık nedeniyle örgüt Ramazan başında fiilen ateşkese başladı. Aynı zamanda BDP'nin CHP ve MHP ile ortak hareket ediyor görüntüsünün Güneydoğu'da farklı anlaşıldığını fark eden örgüt yönetimi yeni bir manevra geliştirdi.
AK PARTİ İLE AYNI SAFTA İMAJI
PKK referanduma yönelik boykot kararının gev-şetildiği haberini yaydı. Gerçekte ise bölgedeki hava farklı. BDP teşkilatları boykot kararı sürüyormuş gibi yoğun bir çalışma yapıyorlar. Hatta önümüzdeki günlerde bütün bölgede daha da etkin kampanya yürütecekler. Boykota tüm gücüyle asılan BDP teşkilatı aynı zamanda referanduma açıktan destek vererek de AK parti ile aynı saflarda olduğu imajını oluşturmak istiyor. Buradaki en büyük hedef ise MHP ve CHP tabanından gelen evet oylarını ve kararsızları 'hayır'a çevirmek. Özellikle Murat Karayılan'ın Kandil'de yaptığı "ateşkes için devletle anlaştık" açıklamasını yapması böyle bir planın parçası. Gerçekte böyle bir görüşme olmasa da bu sayede "Ak Parti ile PKK anlaştı" söylemi yayılarak Batı illerindeki evet eğilimi tekrar hayıra döndürülecek.
CHP "RUH İKİZİ SÖYLEMİ" BAŞLATTI
CHP-BDP-MHP ile omurgası oluşturulan 'hayır cephesi'nin tepki çektiğini gören CHP de dün den itibaren "AKP-PKK ruh ikizi" söylemi başlattı. Karayıla-n'ın açıklamasını bahane eden CHP artık miting meydanlarından "PKK ile hükümet anlaştı" söylemini kullanacak.
MHP YENİDEN MİTİNGLERE BAŞLIYOR
MHP lideri Devlet Bahçeli, tabandan gelen tepkilerden sonra "hayır" mitinglerine ara vermişti. Hatta partiye yakın kaynaklar Ramazan ile mitinglerin tamamen askıya alındığını ifade ettiler. Fakat Murat Karayılan'ın "ateşkes için devletle anlaştık" ifadesinden bir gün sonra MHP Genel Merkezi'nden yapılan açıklama da bugünden itibaren referanduma kadar her gün miting yapılacağı belirtildi. MHP grup baş-kanvekilleri de dün itibariyle "PKK-AKP el ele" sloganlarını seslendirmeye başladılar.
Bugün


ensonhaber

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
pkk’nın, pkkâ��nä±n, planı, planä±, sinsi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
IŞİD'in sinsi planı Desmont Haber Arşivi 0 22 Aralık 2014 17:52
PKK’yı tasfiye planı Feronia Haber Arşivi 0 18 Ekim 2010 12:10
Dün Gece Sinsi Sinsi Yaklaşan Bir Gölge Gibi Sarmaladı Yokluğun Beni... Candy Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 07 Eylül 2010 14:09
Şeytanın insanı yakan en sinsi planı Süslü İslamiyet 1 29 Ocak 2010 00:25