IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ekim 2010, 12:10   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PKK’yı tasfiye planı




PKK’yı tasfiye planı


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Takvim’e göre PKK’yı tasfiye planı

Ankara'da, Kasım'ın ilk yarısından itibaren PKK'nın tasfiyesi konusunda önemli gelişmelerin yaşanacağı konuşuluyor.



AK Parti hükümeti, 30 yıllık bu beladan kurtulmak için ne gerekiyorsa yapıyor. Devletin kurumları resmen teyakkuz halinde... Bir yandan muhtemel provokasyonlara karşı önlem alınırken bir yandan dağdaki teröristlerin "ne olacağı"nın çözüm yolları aranıyor.
Takvim Gazetesi'nin haberine göre, olağanüstü şartlar gelişmezse Türkiye, PKK'yı birkaç aşamalı planla bitirecek. İşte sadece TAKVİM'in ele geçirdiği o plan...

TERÖRİSTLER KANDİLDE TOPLANACAK
İlk etapta, çeşitli bölgelerdeki PKK'lı teröristler Kandil'de toplanacak. Kandil'de bir araya getirilen teröristler tasnif edilecek.
Bu tasnif sonucunda terör eylemlerine bulaşanlar ile bulaşmayanlar belirlenecek. n Tetik çekenler gereken cezalara çarptırılacak.
HANGİ ÜLKE VATANDAŞI OLDUKLARI SAPTANACAK
Hangi ülkelerin vatandaşı oldukları saptanacak. Bu işlem sırasında PKK'lılardan ne kadarının ve kimlerin ülkelerine dönmek istediği tespit edilecek.
Bütün bu işlemler olurken Türkiye, Kuzey Irak, Suriye, İran'la birlikte BM ve AB temsilcilerinden oluşan bir ekip görev yapacak. n PKK'lılar, yapılan planlamaya göre çeşitli ülkelere dağıtılacaklar. (Türkiye, PKK'lılara 'nasıl bir işlem yapılacağı' konusunda, muhatap ülkelerle detayları görüşüyor)
1000 civarında PKK'lı Türkiye'ye gelecek. n Diğerlerinin büyük kısmı Kuzey Irak'a, geri kalanlar da Suriye ve İran'a dönecek.
Örgütün üst yöneticilerinden oluşan 200 kişi bazı Avrupa ülkelerine gidecek. n PKK'daki silahlar da büyük ihtimalle Kuzey Irak'taki Barzani yönetimine teslim edilecek. Ancak bu madde üzerinde kesin bir anlaşma şu an için yok. Diğer şıklar masada...

AÇILIMDA YENİ AŞAMA
AK Parti hükümetinin başlattığı 'açılım süreci'nin bu planla çok farklı bir aşamaya gelmiş olduğu ortaya çıkıyor. Hafızalar biraz tazelenirse 3 Mayıs 2010'da Adalet Bakanlığı, İmralı'da 11 yıldır görev yapan 12 Bordo Bereli timinin geri çekildiğini ve güvenliğin Jandarma'ya bırakıldığını açıklamıştı. Bu karardan sonra Öcalan, örgüte eylemsizlik kararı aldırmıştı. Devletin derinindeki bir kesim, geçmişte İmralı üzerinden örgüt eylemlerini yönlendiriyordu. Şimdi bu süreç tamamen tersine döndü. Yani terörün bitirilmesi için geri sayım çoktan başladı. Büyüyen ve küresel bir güç haline gelen Türkiye (Ben değil ABD söylüyor) bu 'ur'dan büyük bir devletin yapabileceği şekilde kurtuluyor. Daha fazla demokrasi için gereken adımlar bir bir atılırken ülkenin enerjisini çalan ve sıçramasını engelleyen 'sipariş bela' da son buluyor...

ensonhaber

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
pkk’yı, pkk’yi, plani, planı, tasfiye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
PKK’nın sinsi planı Feronia Haber Arşivi 0 19 Ağustos 2010 13:20