IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ağustos 2010, 19:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
SMS ile Pakistan'a yardım




Turkcell, Türk Kızılayı'nın Pakistan'daki sel mağdurları için başlattığı İnsani Yardım Faaliyetlerine SMS ile bağış çağrısı yaparak destek oluyor.
Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Pakistan'da 2 Ağustos 2010 tarihinde yaşanan seller sonucu pek çok insanın hayatını kaybetmesi ve kaybolması nedeniyle Türk Kızılay'ının başlattığı "Gözyaşları Sel Olmasın" yardım çağrısına destek vermek isteyen tüm Turkcell aboneleri, 2868'e boş SMS göndererek selzedelere 5 TL bağışta bulunabilecek.Bu kapsamda gönderilen SMS'ler karşılığında herhangi bir ücretlendirme yapılmayacak.

Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, "Sel felaketi, bizim Türk milleti olarak yabancı olmadığımız bir durum. Pakistan'daki selzedelerin ne kadar çaresiz ve acı dolu olduklarını anlayabiliyoruz ve sosyal sorumluluk sahibi bir şirket olarak, Pakistan'da acı çeken muhtaç insanlara destek olabilmekten mutluluk duyuyoruz. Pakistan'da yaşanan trajediye verilecek destekte Turkcell olarak aracı olmak vazifemizdir" dedi.


Türk Kızılayı Genel Müdürü Ömer Taşlı ise, "İnsani saygınlığın korunması doğrultusunda her koşulda, yerde ve zamanda muhtaç ve korunmasız insanlara yardım etmek misyonuyla hareket eden Türk Kızılayı olarak Pakistanlı selzedeler için ilk günden bu yana yardım faaliyetlerimiz devam etmektedir. Yardımsever Türk Halkının verdiği büyük destek ve acının dini, dili, ırkı olamayacağı bilinciyle Pakistanlı ihtiyaç sahiplerinin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Türk Kızılayı tarafından yürütülen insani yardım operasyonlarına, dün olduğu gibi bu günde destek veren dünyanın en önemli GSM operatörlerinden biri olan Turkcell'e teşekkürü bir borç biliyoruz" dedi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ile, pakistana, sms, yardım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Pakistan Haritası Zen Merak Ettikleriniz 0 26 Kasım 2012 14:01
Pakistan ve Pakistan Coğrafyası Ezgi Genel Coğrafya 0 11 Ağustos 2012 18:19
Pakistan Sır Tarih 0 24 Eylül 2011 23:43
İTO'dan Pakistan'a yardım Caddeci Haber Arşivi 0 22 Ağustos 2010 10:48
Pakistan'a 301 Milyon Dolar Yeni Yardım Sözü Lucifer Haber Arşivi 0 18 Ağustos 2010 06:06