IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Eylül 2010, 14:29   #1
Çevrimdışı
~ Zirvala.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hediyeci serbest





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ISPARTALI çoban Baki Saçı’ya soruları ‘hediye’ olarak gönderdiği iddia edilen Berat Koşucu savcılıkta suçlamaları reddetti: Kimseye hediye soru göndermedim. Koşucu serbest bırakıldı.


Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sorularının çalındığı ve kopya çekildiği iddiasıyla yürütülen soruşturmada, soruları Isparta’da yaşayan Baki Saçı’nın e-posta adresine gönderdiği öne sürülen Berat Koşucu, dün sabah Ankara Yenimahalle’de gözaltına alındı.
Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Şadan Sakınan tarafından yaklaşık 1,5 saat sorgulanan Koşucu, serbest bırakıldı.
İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen zanlının, ‘’Soruları ele geçirmediğini ve kimseye de soru göndermediğini’’ ileri sürerek, ‘’Ben kimseye ‘hediye’ göndermedim’’ dediği öğrenildi.
Açıköğretim Fakültesinde okuduğunu ve asgari ücretle çalışan biri olduğunu belirten Koşucu’nun KPSS ile ilgisinin bulunmadığını ve sınava da girmediğini söylediği kaydedildi.
Baki Saçı’yla birlikte Yalvaç Atatürk Lisesi’ni bitiren Berat Koşucu’nun Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği’nin “bilgi işlem sorumlusu” olduğu belirtildi.


Hırsızlar cezalandırılsın

KPSS’de mağdur edildiklerini savunan bir grup öğretmen adayı ise Beyoğlu’nda eylem yaptı. Galatasaray Lisesi önünde toplanan “Bizi de duy hareketi’’ üyeleri adına açıklama yapan Sema Yıldırım, KPSS mağdurları olduklarını belirterek, sınavın iptal edilmemesi gerektiğini savundu. Yıldırım, sınava hazırlanırken çektikleri sıkıntıları sınav sonrası da çekmek istemediklerini, alın teriyle puan alan hak sahiplerinin bu puana sevinemeyecek hale getirildiğini ve bu insanların başarılarının ödüllendirilmesi gerekirken cezalandırıldığını ifade etti. Sema Yıldırım, şunları kaydetti: “Bu devlet, sayıları ne olursa olsun hırsızları bulup cezalandıracak donanıma ve güce sahiptir. Kopya skandalının tek çözümü, hırsızların sınavlarını iptal edip, gerekli cezayı vererek, biz mağdur adayların puanlarının tekrar hesaplanarak adaletin sağlanması ve bir an önce atamaların başlamasıdır. Bazı eğitim sendikaları, medya kuruluşları ve siyasi gruplar bilsin ki hakkaniyet uğruna bizim hakkımızı gasp etmek, en büyük sahtekarlık ve adaletsizliktir.’’

__________________
Tanrı'nın Şımarık Çocuğu..

Zirvala.com - Sohbet ve muhabbetin adresi..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
hediyeci, serbest


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
15 Terörist Serbest Rhytia Haber Arşivi 0 26 Haziran 2012 15:40
Serbest İrlanda’nın “Serbest” Başkenti: Dublin! efLatun Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar 0 21 Ocak 2012 23:53