IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Eylül 2010, 13:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tacizden kaçtı yine tacize düştü!




Samsun'da öz kızına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 40 yaşındaki N.P., kızının kendisine iftira attığını söyledi. Duruşmaya katılan genç kız ise 2 yıl önce babasının, ardından da ablasının birlikte yaşadığı sevgilisinin kendisine elle tacizde bulunduğu ileri sürerek şikayetçi oldu.
İlkadım İlçesi Çatalarmut Mahallesi’nde geçen Haziran ayında ortaya çıkan olayda, 17 yaşındaki T.P. polise giderek önce öz babası N.P.’nin, ardından da ablasının birlikte yaşadığı 46 yaşındaki Ç.T.’in kendisine elle tacizde bulunduklarını belirterek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan iki şüpheliden baba N.P. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bugün 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakim karşısına çıkan tutuklu sanık N.P., kızının kendisine iftira atığını ileri sürerek, “22 yıllık evliliğimde 6 çocuğum oldu. 2 yıl önce eşimi başka bir erkekle yakaladım. Bu yüzden kendisinden boşandım. Annesinin zorlamasıyla bana bu iftirayı atıyor. Ablasının birlikte yaşadığı kişiyi de suçluyor. Ben böyle bir şey yapmadım” dedi. Duruşmaya tutuksuz sanık Ç.T. katılmazken genç kız, babasından ve diğer sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi.
T.P. 2 yıl önce babasının evde kimse yokken cinsel organını ve göğüslerini okşadığını belirterek, “Kimseye bir şey söylemeyedim. Bir kez daha aynı şeyi tekrarlayınca ablam I.P.’ye durumu anlattım. Daha sonra da onun evine taşındım. Yaklaşık 6 ay sonrada ablamın birlikte yaşadığı Ç., aynı şekilde beni taciz etti. Durumu okulda öğretmenime anlattım. O da polise haber verdi. İkisinden de şikayetçiyim” diye konuştu.
Mahkeme, gelmeyen sanık Ç.T.’in dinlenmesi için ertelenirken, tutuklu sanık N.P. mahkeme heyetine mektup ve bir gazete küpürü verdi. Gazete küpüründe, Manisa’da benzer bir suçtan tutuklanan, 2 ay cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan ve intihar ederek yaşamına son veren bir kişinin haberinin yer aldığı belirtildi. Mektubunda suçsuz olduğunu dile getiren N.P., suç işlemediğini, üzerine iftira atıldığını ve kendisin de Manisa’daki kişi gibi intihar edeceğini yazdığı ortaya çıktı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
düştü, kaçtı, tacizden, tacize, yine


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rum Çiftliğinden Yüzlerce Ton Balık Kaçtı Türkler Peşine Düştü Desmont Haber Arşivi 0 13 Ocak 2015 19:14
Koca şiddetinden kaçtı, fuhuş batağına düştü Seth Haber Arşivi 0 14 Ağustos 2014 11:26
Yurtta cinsel tacizden kaçtı System Haber Arşivi 1 08 Eylül 2010 15:57
Sibel işkenceden yine kaçtı! Lucifer Haber Arşivi 0 07 Eylül 2010 20:34
Savaştan kaçtı, fuhuş çetesinin eline düştü Dilara Haber Arşivi 0 01 Eylül 2008 16:07