IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Ekim 2010, 21:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Soğuk hava yurdu ne zaman terkediyor?




Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava, hafta başında yerini pastırma yazına bırakıyor. Hava sıcaklıkları pazartesiden itibaren 12 derece birden artıyor.
Erken gelen kış pazartesi gününden itibaren yurdu terk ediyor.
İstanbul'da devam eden sağanak yağmur yarın öğleden sonra Avrupa yakasında hafifleyecek, Anadolu yakasında devam edecek. Yarın sıcaklık 12 derece. Pazar günü hava parçalı bulutlu, salıdan sonra yeniden 20 derecenin üzerine çıkacak, Çarşamba günü sıcaklık 26 dereceyi bulacak.
BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU

Marmara'da bu gece yağmur Trakya'da şiddetlenecek. Kırklareli'ye karla karışık yağmur yağabilir. Yarın yağmur Trakya'dan çekilirken, İstanbul, Sakarya ve Bursa arasında kuvvetlenecek. Hava yarın daha soğuk, sıcaklık 11-13 derece. Bilecik'e karla karışık yağmur, Uludağ'a ise kar yağacak. Salıdan sonra hava ısınacak.
İç Anadolu'da yarın da hava kapalı, yağmurlu ve soğuk, sıcaklık 11-14 derece. Yarın akşam Sivas-Niğde arasında yağmur kuvvetlenebilir. Pazar günü güneş yeniden görülecek.
Ege kıyıları da yağış olmamasına rağmen çok soğudu, yarın da sıcaklık en fazla 14-16 derece. Rüzgarın hızı biraz düşecek, iç kesimler ise soğuk ve yağmurlu. Kütahya'da 7 dereceye inecek sıcaklık, yağışı karla karışık yağmura çevirecek. Salı günü sıcaklık bölgede 10 derece artacak.
Doğu Akdeniz'de kuvvetli sağanaklar var, yarın da Adana, Mersin, Hatay ve Kahramanmaraş arasında devam edecek. Antalya'da yağmur zayıf, aralıklarla güneş açacak. Güneydoğu'da çöl tozları var, hava bulutlu, yağmur Gaziantep-Urfa arasında sürecek.
Doğu Anadolu'da hafta sonu Erzurum ve Kars arası hafif yağmurlu. Pazar günü yağmur görülecek kentlere Van da eklenecek. Sıcaklık fazla değişmiyor.
Karadeniz boyunca yarın sağanak yağmur var, batısında hava daha soğuk. Bolu yarın 7 dereceye iniyor, yağış Bolu, Karabük ve Kastamonu arasında karla karışık yağmura dönecek. Ilgaz ve Abant dağlarına kar yağıyor.


Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
hava, ne, soĞuk, terkediyor, yurdu, zaman


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Soğuk hava zayıflatıyor Violent Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 11 Ocak 2015 13:58
Kar yurdu ne zaman terk edecek? MasteR06 Haber Arşivi 0 11 Aralık 2013 22:28
Soğuk hava gidiyor PassioN Haber Arşivi 7 18 Mart 2012 09:56
Soğuk Hava Yurdu Terk Ediyor! aSi Haber Arşivi 0 17 Mart 2012 11:47