IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Kasım 2010, 19:54   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Üniversiteli Kıza Tecavüz !!




Üniversiteli Kıza Tecavüz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da, İki Şehir Zorbası, Erkek Arkadaşını Döverek Kamyonetten Attıkları Üniversite Öğrencisi Genç Kıza Tecavüz Etti
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
İZMİR´in [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İlçesi´nde, iki şehir zorbası, yardım etme bahanesiyle araçlarına aldıkları gençlerden erkeği yolda döverek kamyonetten attıktan sonra üniversite öğrencisi genç kız E.E.´ye, köprü altında döverek defalarca tecavüz etti. Olayı polise anlatmaması için tehdit edilip metro istasyonuna bırakılınca vatandaşlarca bulunan E.E.´nin verdiği bilgilerle, tecavüz zanlıları A.Y. ile G.M. yakalandı.

Olay, bugün (pazar) saat 05.00 sıralarında Kuzey Çevre Yolu´nun
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bölümündeki köprünün altında meydana geldi. Masraflarını karşılamak için Alsancak semtinde barda çalışan Dokuz Eylül Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü öğrencisi 23 yaşındaki E.E., Hocazade Cami karşısıdaki otobüs duraklarında, zaman zaman burada karşılaştığı İ.O.D. ile otobüs beklemeye başladı. Bu sırada çift kabinli kamyonetle yanlarına gelen iki kişi, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yönüne gittiklerini belirterek kendilerini de götürebilecekleri teklifinde bulundu.

Zaman kaybetmek istemeyen E.E. ile yanındaki arkadaşı teklifi kabul edip kamyonete bindi. Yola çıktıktan kısa süre sonra gençlerden İ.O.D., zanlılarca tartaklandıktan sonra araçtan atıldı. İki saldırgan inmeye çalışan E.E.´ye ise izin vermeyip köprü ayaklarının yanına götürüp dövdü ve tecavüz etti. Tecavüzün ardından saldırganlar, kendilerini polise şikayet etmemesi için bir kez daha tehdit ederek dövdükleri E.E.´yi, metro istasyonu yakınlarına bıraktı.

PLAKADAN YAKALANDILAR

Vatandaşlarca yarı baygın halde bulunan E.E.´nin, kendilerini kaçıran kişilerin kullandığı kamyonetin plakasını vermesiyle operasyona başlayan polis, 31 yaşındaki A.Y. ile dolmuş şoförü olan 24 yaşındaki G.M.´yi, yakaladı. Gözaltına alınan zanlılar, Çamdibi Polis Karakolu´na götürüldü. Sağlık kontrolü için hastaneye götürüldükleri sırada rahat tavırlarıyla dikkat çeken A.Y. ile G.M.´nin ilk ifadelerinde, E.E. ile para karşılığında birlikte olmak için anlaştıklarını ileri sürdüğü öğrenildi.

PSİKOLOJİK TEDAVİYE ALINDI

Olayın ardından yüzünde morluklar oluşan ve yaşadığı şokla ağlama krizine giren E.E., hastaneye kaldırıldı. E.E.´nin psikolojik tedavi de göreceği öğrenildi. Zanlıların araçtan indirdikleri İ.O.D.´nin olayın ardından Balıkesir´in
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İlçesi´ne bağlı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beldesi´ne gittiği belirlendi. İ.O.D.´nin de orada ifadesinin alınacağı belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bomba, elinde, üniversiteli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Üniversiteli kıza tecavüz girişimi. Düş Haber Arşivi 0 04 Şubat 2013 13:44
Üniversiteli kıza villada tecavüz Lucifer Haber Arşivi 0 16 Şubat 2010 16:39