IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Aralık 2010, 21:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ekleme Shell Biga İstasyonu Hizmete Açıldı




Ekleme Shell Biga İstasyonu Hizmete Açıldı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in Müşterisinin İhtiyaç Duyduğu Her Noktaya Hizmet Götürme Hedefinin Yeni Durağı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Oldu.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in müşterisinin ihtiyaç duyduğu her noktaya hizmet götürme hedefinin yeni durağı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] oldu. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kaymakamı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Genel, Belediye Başkanı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Orman Bölge Müdürü İbrahim Tanış, İlçe Emniyet Müdürü Beyhan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Ticaret Odası Başkanı Tuncay [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hakimi Neşet Eren'in katılımıyla renkli bir törenle açılan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] istasyonu ile [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in geniş hizmet ağına yeni bir halka daha eklendi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Çan yolundan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şehir merkezine tüm bağlantıların sağlandığı yol üzerinde bulunan istasyon, son teknolojiye sahip [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ürün ve hizmetleriyle bölgede fark yaratacak.

Akaryakıt sektörünün en beğenilen markası Shell*, geniş istasyon ağına [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da yeni bir halka daha ekledi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilçesinde yenilenerek [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hizmet ağına katılan istasyonun açılış törenine [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kaymakamı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Genel, Belediye Başkanı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Orman Bölge Müdürü İbrahim Tanış, İlçe Emniyet Müdürü Beyhan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Ticaret Odası Başkanı Tuncay [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hakimi Neşet Eren, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & Turcas Perakende Satış ve Operasyon Müdürü Haldun Güvenir, istasyon sahipleri Sönmez [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nun yanı sıra diğer davetliler katıldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şehir merkezinde yer alan istasyon; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Çan yolundan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ya bağlanan yol üzerindeki konumuyla bölgede önemli bir ihtiyaca cevap veriyor. 4 akaryakıt adası ve 1 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adası bulunan istasyonda, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Diesel Ekstra, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] V-Power Diesel, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] FuelSave, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] V-Power Kurşunsuz 97 Oktan ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gas ürünleri satılacak.

İstasyonda ayrıca, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Taşıt Tanıma Sistemi, oto yıkama, 24 saat açık restoran ve market hizmetleri de yer alıyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & Turcas Perakende Satış ve Operasyon Müdürü Haldun Güvenir, törende yaptığı konuşmada [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kalitesini tüm tüketicilere ulaştırabilmek için istasyon ağını hızla büyüttüklerini belirterek, "[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olarak her noktaya hizmet ulaştırma vaadimizi hızla gerçekleştiriyoruz.

Türkiye'nin hızlı büyüme ve gelişme gösteren bölgelerinden birisi olan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da açılan bu istasyonumuzda, 24 saat kesintisiz olarak sağlayacağımız hizmetler ve ürünlerle [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kalitesini müşterilerimizle buluşturacağız. Müşterimizin bize ihtiyaç duyduğu her yerde var olmaya devam edeceğiz." dedi

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
açıldı, biga, ekleme, hizmete, istasyonu, shell, İstasyonu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İLK YERLİ UYDU İSTASYONU RASAT'I KURAN TÜBİTAK, ŞİMDİ DE YERLİ YER İSTASYONU KURUYOR Pegasus Bilim Dünyasından Son Haberler 0 23 Şubat 2015 20:50
Soma'da Çocuk Gelişim Merkezi Hizmete Açıldı Desmont Haber Arşivi 0 11 Kasım 2014 16:35
Pay2phone Hizmete Açıldı! yaSmin İnternet Dünyasından Haberler 0 23 Şubat 2014 01:58
Atatürk Havalimanı Kurtarma ve Yangın İstasyonu Ek Binası açıldı Chelt Havacılık Haberleri 0 18 Kasım 2011 17:41