IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Kasım 2014, 16:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Soma'da Çocuk Gelişim Merkezi Hizmete Açıldı




Başbakanlık GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın inisiyatifiyle GAP-Cheetos Çocuk Gelişim Merkezleri projesini sürdüren PepsiCo Türkiye, GAP Bölgesi dışındaki ilk merkezini Soma’da açtı.

Başbakanlık GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın inisiyatifiyle GAP-Cheetos Çocuk Gelişim Merkezleri projesini sürdüren PepsiCo
Türkiye, GAP Bölgesi dışındaki ilk merkezini Soma’da açtı.

Manisa'nın Soma ilçesinde, 13 Mayıs 2014 tarihinde yaşanan maden faciası ardından ailelerini ve yakınlarını kaybeden Somalı çocuklar olmak üzere bölge çocuklarının yaşadıkları travmayı atlatmalarına yardımcı olmak ve devam eden eğitim hayatlarına destek olmak üzere faaliyetlerine başlayan Soma GAP-Cheetos Çocuk Gelişim Merkezi’nin açılış törene, Aile ve Sosyal Politikanlar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ömer Bozoğlu, Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, GAP İdaresi Başkanlığı Sadettin Karahocagil, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, PepsiCo Türkiye Genel Müdürü Neil ve ailelerin katılımıyla gerçekleşti.

PepsiCo Türkiye’nin T.C. Başbakanlık GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın inisiyatifi ile Soma Kaymakamlığı ve Belediyesi işbirliği ile Soma’da hayata geçirdiği Soma GAP-Cheetos Çocuk Gelişim Merkezi’nin açılış töreninde konuşan, PepsiCo Türkiye Genel Müdürü Neil Pryor, GAP-Cheetos Çocuk Gelişim Merkezi projesini ilk kez GAP dışına taşıdıklarını, açılışı yapılan merkez ile Somalı çocukların yaşadıkları ağır travmayı atlatmalarına yardımcı olmak için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil ise, "PepsiCo Türkiye ile 10 yıldan fazla bir süredir Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde faaliyet gösteren 11 GAP-Cheetos Çocuk Gelişim Merkezini başarıyla sürdürüyor. GAP İdaresi olarak, Soma’da yaşanan acı olay sonrası çocukların sağlıklı gelişimlerinin desteklenmesi yapılıyor." diye konuştu. Açılış konuşmasından sonra, toplu şekilde Çocuk Gelişim Merkezi hizmet binasının kurdelesi kesilerek eğitim faaliyetine başladı

haberlercom

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aÇıldı, cocuk, gelişim, hizmete, merkezi, somada


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Pay2phone Hizmete Açıldı! yaSmin İnternet Dünyasından Haberler 0 23 Şubat 2014 01:58
Çocuk ve Gençlerde Cinsel Gelişim Lucifer Çocuk Sağlığı 0 10 Aralık 2011 16:46
THY Çocuk Kulübü hizmete giriyor Chelt Havacılık Haberleri 0 12 Ocak 2011 15:56
Ekleme Shell Biga İstasyonu Hizmete Açıldı wHiSkEy Haber Arşivi 0 23 Aralık 2010 21:17