IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Temmuz 2011, 13:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kahraman Türkler .. (:




Kahraman Türkler

Bir apartmanda çıkan yangını fark eden Ahmet Kırı ve Etem Arslan apartman sakinlerini uyandırdı ve alevlerin arasından Arap bir ailenin çocuklarını kurtardı
Almanya'nın başkenti Berlin'in Neukölln ilçesinde dün sabah bir evde çıkan yangında 2 Türk, çok sayıda kişinin hayatını kurtardı. Ahmet Kırı (37) ile Etem Arslan (21), balkondan bazı kişilerin "İmdat" diye bağırdıklarını, bunun üzerine yardım etmek için koştuklarını anlattı.

'HERKES UYUYORDU'
İki yıl önce Berlin'e geldiğini ve Balıkesirli olduğunu belirten Kırı, yangın çıktığı sırada bina sakinlerinin çoğunun uyuduğunu belirterek, "Etem ile insanları uykudan kaldırmak için dairelerin kapılarını ellerimizle ve ayaklarımızla vurduk. Çoğu kişi yangını fark etmemişti. Pijamalarla kapıları açtılar. Hemen dışarı çıkmalarını söyledik'' dedi. Yangının binanın ikinci katında çıktığını belirten Kırı, üçüncü kata kadar çıkmayı başardıklarını, burada oturan bir Arap ailenin çocuklarını alarak binanın dışına çıkardıklarını belirtti. Yangının hızla yayıldığını ve bir patlama sesi de duyduğunu ifade eden Kırı, ''Bir ara merdiven boşluğunda yanan bir blok üzerime düşüyordu. Son anda kurtuldum. İnsanların hayatını kurtarmak için elimizden geleni yaptık. Biz olmasıydık en az 10 kişi yanardı. Büyük bir faciayı önledik'' diye konuştu. Bilecikli olan Etem Arslan da işlettikleri büfede kahvaltı yaptığını, birden yan binada imdat sesleri duyduğunu ve Ahmet Kırı ile vakit kaybetmeden yardıma gittiklerini ifade etti. Diğer kişileri de balkonlardan itfaiyenin kurtardığını belirten Kırı ve Arslan, daha sonra duman zehirlenmesi ihtimali üzerine hastaneye götürüldüklerini ve burada tedavi gördüklerini ifade ettiler.


BİR ALMAN ÖLDÜ
Öte yandan Berlin polis sözcüsü, yangında bir kişinin hayatını kaybettiğini, 15 kişinin de yaralandığını belirtti. Ölen kişinin Alman olduğunu ifade eden polis, yangın sebebinin araştırıldığını kaydetti.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
kahraman


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kahraman Tazeoğlu - Düş'tüm AngeL Şairler ve Şiirleri 0 03 Ekim 2014 12:15
Kahraman Tazeoğlu Şiirleri...+ Kahraman Tazeoğlu - Resimli Şiirleri Sevda Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 21 06 Ağustos 2013 01:27
Kahraman 'Joker' Dilara Oyun Dünyasından Son Haberler 0 28 Nisan 2009 13:28