IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Temmuz 2011, 13:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
MArdin Ömerli'de Şehit Olan Astsubay Sadık Güllü, 15 Gün Sonra Emekli Olacaktı




Şehit Astsubay Sadık Güllü, 15 Gün Sonra Emekli Olacaktı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İlçesi yakınlarında bölücü terör örgütünce pusuya düşürülerek şehit edilen 3 askerden Astsubay Kıdemli Başçavuş Sadık Güllü'nün [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'deki baba evine ateş düştü. 15 gün sonra emekliye ayrılacak olan evli ve 2 çocuk babası oğlunun şehit düştüğü haberini alan Ali Güllü, "Ben çocuklarımı tırnaklarımla kazıyarak okuttum.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İlçesi yakınlarında bölücü terör örgütünce pusuya düşürülerek şehit edilen 3 askerden Astsubay Kıdemli Başçavuş Sadık Güllü'nün [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'deki baba evine ateş düştü. 15 gün sonra emekliye ayrılacak olan evli ve 2 çocuk babası oğlunun şehit düştüğü haberini alan Ali Güllü, "Ben çocuklarımı tırnaklarımla kazıyarak okuttum. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ya lanet olsun" diye haykırdı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Jandarma Komutanlığı'ndan askerler, Astsubay Kıdemli Başçavuş 39 yaşındaki Sadık Güllü'nün şehit düştüğü haberini, Bağlarbaşı Mahallesi 815'inci Sokak'ta tek katlı ahşap evde oturan babası Ali Güllü'ye iletti. İnşaatlarda kalıp işçisi olarak çalışan Ali Güllü, oğlunun şehit düştüğü söylenince bayıldı. Ali Güllü'ye ilk müdahaleyi, askerlerle gelen sağlık ekibi ambulansta yaptı, ardından [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırdı.

Hastanedeki tedavinin ardından evine getirilen şehit babası Ali Güllü'yü yakınları teselli etmeye çalışırken, eşi Zeynep Güllü de acı haberi
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ya tayini çıkan diğer oğlu uzman çavuş Hanifi'nin yanındayken aldı. Hemen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ye dönen Zeynep Güllü'yü de yakınları teselli etmekte zorlandı.

Güllü aielisinin evi, haberi alan yakınlarının akınına uğrarken oğullarının şehit düştüğü haberiyle yıkılan Zeynep ve Ali Güllü çifti, teröristlere lanet yağdırdı. İnşaatlarda çalışarak çocuklarını okuttuğunu söyleyen Ali Güllü, "Ben çocuklarımı tırnaklarımla kazıyarak çalışıp okuttum. Bu olay işte beni mahvetti. Ben çocuğumu bunun için mi büyüttüm?
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ya lanet olsun" diyerek sürekli gözyaşı döktü.

Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Sadık Güllü'nün,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'de görev yaptığı ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çevresini iyi bildiği için bir hafta önce görevli gönderildiği, öğretmen olan eşi Hüsniye ile oğulları 18 yaşındaki Serhat Çağrı ve 14 yaşındaki Emre'nin de [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'de kaldıkları belirtildi.

Şehit Kıdemli Başçavuş Güllü'nün, biri
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da diğeri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'de uzman çavuş olan 2 erkek kardeşiyle, evli olan bir kızkardeşi bulunuyor.

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
astsubay, emekli, mardin, olacaktı, sadık, sonra, Ömerlide, Şehit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mardin'de Şehit Olan Askerle İlgili Flaş İddia Elysian Haber Arşivi 3 07 Ekim 2014 07:46
4 emekli astsubay hastanelik oldu MasteR06 Haber Arşivi 0 08 Mart 2014 18:02
Emekli astsubay iş yerinde intihar etti PassioN Haber Arşivi 0 07 Mayıs 2012 21:01
2 Kişiyi Öldüren Emekli Astsubay Tutuklandı aLya Haber Arşivi 0 20 Aralık 2011 11:16
MArdin Ömerli'de Şehit Olan Erhan Gül'ün Babaocağına Ateş Düştü MasteR06 Haber Arşivi 0 24 Temmuz 2011 13:35