IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Ağustos 2011, 12:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çift Kimliğin Dramı ..




2'nci hayat kütüğe takıldı

İki böbreği de iflas eden Siverekli Servet Galyan'a annesi böbreğini vermek istedi. Ancak Servet'in aile kütüğüne kayıtlı olmadığı anlaşıldı. Genç adamın yaşamak için tek umudu, sorunun çözülmesi . Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde çiftçilik yapan 35 yaşındaki Servet Galyan iki ay önce rahatsızlandı. Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan evli ve 2 çocuk babası Galyan'a doktorlar iki böbreğinin de iflas ettiğini ve acilen nakil olması gerektiğini söyledei. Bunun üzerine aile, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu Organ Nakli Merkezi'ne başvurdu. Galyan'ın 9 kardeşi de böbreğini vermek istedi. Ancak hiçbiriyle kan ve doku uyumu yoktu. Bunun üzerine oğlunun gözünün önünde eriyip gitmesine gönlü el vermeyen Şahibe Galyan (51) böbreğini vermek istedi. Üstelik kan ve doku uyumu da saptandı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


UMUTLARI YEŞERMİŞTİ Kİ...

Servet'in umutları yeniden yeşerdi. Bu arada hastane prosedür gereği, Servet Galyan'ın böbrek alacağı kişinin annesi olduğuna dair belge olan aile kütüğünü istedi. Aile hemen Siverek'e Nüfus Müdürlüğü'ne başvurdu. Ancak bir sorun vardı. Servet Galyan aile kütüğünde değil, aynı köyde başka bir hanede kayıtlı gözüküyordu. Aile de nüfus müdürlüğü yetkililerine acil bir durum olduğunu söyleyerek yanlışlığın düzeltilmesini istedi. Servet'in öğretmen olan kardeşi Hüseyin Galyan ise Siverek Nüfus Müdürlüğü'nde 1999'da bir yangın çıktığını ve bir çok evrağın yandığını öne sürdü.

BAŞKA HANEYE KAYDEDİLMİŞLER

Siverek Nüfus Müdürlüğü yetkilileri, 1985'te yazım yapılırken Galyan Ailesi'nin tüm fertlerinin köyde olmadığını, 1994'te de Servet ve kardeşi Enver Galyan'ın kendilerine nüfus kayıtları olmadığını bildirdiklerini, bunun üzerine iki kardeşin aynı köyde başka bir haneye kaydedildiği belirtiyor. Yetkililer 1985 öncesi kayıtların Ankara'da Genel Müdürlük'te olduğunu ve gerekirse mahkeme kararıyla ulaşılabileceğini söylüyor. Organ Nakli Merkezi Müdürü Prof. Dr. Gültekin Süleymanlar da bu belgelerin istenmesindeki amacın sahtekârlıkların önüne geçmek olduğunu belirtiyor.

'HER ŞEY KİMLİKTE YAZIYOR'
Her gün diyalize giren Servet Galyan, "Nüfus cüzdanımda anne adım ve doğum tarihim açıkça yazıyor. Sorunun bir an önce çözülmesini bekliyorum. Aksi takdirde ölüme her gün daha da yaklaşıyorum" diye isyan ediyor.



 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cift, dramı, kimliğin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çift Diyeti Nedir Çift Diyeti Listesi (Deniz Berksoy) oneofgirl Diyet Listeleri 0 24 Temmuz 2013 17:51
Cinsel Gelişim ve Cinsel Kimliğin Kazanılması Ecrin Makale - Araştırma - Ve Bilimsel Yazılar 0 01 Mart 2012 20:45
Çift kol çift bacak naklinde son durum PassioN Haber Arşivi 0 26 Şubat 2012 13:39
Çift cinsiyetli F.M'nin dramı Dilara Haber Arşivi 0 04 Eylül 2010 14:03
Adana'da çift penisli, çift popolu bebek doğdu Angel Haber Arşivi 2 09 Ekim 2008 10:23