IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Eylül 2011, 10:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Açılış sahnesi Sultanahmet'te .




Açılış sahnesi Sultanahmet'te

Efsane filmin yapımcıları serinin 50'nci yılında son bölüm için İstanbul'u seçti. Bakan Günay: İzmir kıyılarında da çekim yapılması için ısrar ettim



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Tüm dünyada gişe rekorları kıran efsanevi film "James Bond 007"nin 50'nci yılını kutlayacağı filmin giriş sahneleri İstanbul'da çekilecek. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ünlü İngiliz ajanı "007 James Bond"un 15 dakikalık giriş sahnesinin başta Sultanahmet Cami olmak üzere İstanbul'un çeşitli yerlerinde çekileceğini söyledi. Türkiye'nin çeşitli kıyı illeri için de film ekibinin inceleme yaptığını aktaran Günay, "Özellikle yapımcılara özellikle İzmir konusunda ısrar ediyorum" diye konuştu.

'GELECEK YIL VİZYONA GİRER'
Dünyaca ünlü film yapımcıları Barbara Broccoli ve Michael Wilson'la Ankara Ulus'taki makamında bir araya gelen Günay, filmin Türkiye turizmine de özel bir katkı yapacağına inandığını ifade etti. Son 5 yıl içerisinde Türk sinemasının gelişimi için birçok katkı sağladıklarını anlatan Günay, uluslararası sinemayı da Türkiye'ye getirmek için özel bir teşvik planı gerçekleştirileceğini kaydetti. Günay, ilgili teşviklerin bu yasama yılı içerisinde gerçekleşeceğini bildirdi. James Bond filmlerinin yapımcısı Albert Broccoli'nin kızı olan Barbara Brocoli ve onun üvey kardeşi, Bond filminin daimi yapımcısı Michael Wilson, 50'nci yılda İstanbul'da çekilecek sahneler için duydukları mutluluğu dile getirdi. Broccoli, Türkiye'de filmin çok yoğun bir kitle tarafından tanınmasının kendisini çok heyecanlandırdığını anlatırken, filmin gelecek yıl vizyona gireceği bilgisini verdi.

Bugüne kadar 22 film çekildi

1952'DEIan Fleming tarafından yaratılan "James Bond 007" tüm dünyada gişe rekorları kıran filmleriyle tanınıyor. Fleming, 1964'teki ölümüne dek bu karakter etrafında çok sayıda roman ve küçük hikayeler yazdı. Bond'un asıl doğuşu, film serileri ile oldu. Bugüne kadar 22 Bond filmi çekildi. Seride şimdiye kadar Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan ile birlikte halen devam eden Daniel Craig Bond'u canlandırdı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
açılış, sahnesi, sultanahmette


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sultanahmet imamı kızdı Crips Haber Arşivi 0 16 Ağustos 2008 10:34