IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Ekim 2011, 10:59   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Güncel Hava Durumu (Haritalı)




Hava durumu bu başlık altında hergün güncellenecektir.
Güzel bir gün geçirmek için Hava durumunu kontrol etmeden evden dışarı çıkmayın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



17.10.2011 Kuvvetli yağış uyarısı


Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdumuzun büyük bölümünde aralıklarla görülecek yağışların, Edirne, Kırklareli, Adana, Osmaniye, Eskişehir, Bolu, Bartın ve Karabük çevreleri ile Antalya şehir merkezinde kuvvetli, Antalya'nın doğu ilçelerinde (Serik, Alanya, Gazipaşa, Manavgat, İbradı, Gündoğmuş, Side) aşırı olması bekleniyor. Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Edirne ve Kırklareli ile Balıkesir, Bursa, Bilecik, Kütahya ve Bolu, Kastamonu ve Karabük'ün yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Batı bölgelerde 3 ila 5 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı (Lodos), Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara, Ege Kıyıları, İç Anadolu'nun güney ve doğusu ile Antalya çevrelerinde kuvvetli (40-60 km/s), akşam saatlerinden itibaren Marmara'da yer yer kısa süreli fırtına (50-70 km/s) şeklinde esecek.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların, Edirne, Kırklareli, Adana, Osmaniye, Eskişehir, Bolu, Bartın ve Karabük çevreleri ile Antalya şehir merkezinde kuvvetli, Antalya'nın doğu ilçelerinde (Serik, Alanya, Gazipaşa, Manavgat, İbradı, Gündoğmuş, Side) aşırı olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara, Ege Kıyıları, İç Anadolu'nun güney ve doğusu ile Antalya çevrelerinde kuvvetli (40-60 km/s), akşam saatlerinden itibaren Marmara'da yer yer kısa süreli fırtına (50-70 km/s) şeklinde beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Çok bulutlu ve yağışlı geçecek. Yağışlar genellikle yağmur ve sağanak, Edirne ve Kırklareli çevrelerinde karla karışık yağmur, yükseklerinde kar şeklinde olacak. Yağışların Edirne ve Kırklareli çevrelerinde sabah saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar; bölgenin batısında kuzey ve kuzeybatı (Karayel), doğusunda güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/s) ve yer yer kısa süreli fırtına (50-70 km/s) şeklinde esecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, Manisa, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar, Denizli, Aydın ve Muğla çevreleri yağışlı geçecek. Yağışların yağmur ve sağanak, Afyonkarahisar ve Kütahya'nın yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgar; Ege kıyılarında kuzey yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/s) olarak esecek.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Antalya il merkezi ile Adana ve Osmaniye çevrelerinde kuvvetli, Antalya'nın doğu ilçelerinde (Serik, Alanya, Gazipaşa, Manavgat, İbradı, Gündoğmuş, Side) aşırı olması bekleniyor. Rüzgar; Antalya çevrelerinde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; akşam saatlerinde Eskişehir çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar; bölgenin güney ve doğusunda güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağışlı geçecek. Yağışların yağmur ve sağanak, Bolu, Kastamonu ve Karabük çevrelerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların; Bolu, Bartın ve Karabük çevrelerinde kuvvetli olması tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Samsun, Amasya, Tokat ve ilk saatlerde Trabzon çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Kars, Iğdır, Ağrı, Van, Hakkari ve Şırnak çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu geçecek.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
durumu, güncel, haritalı, hava


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hava Durumu [2011] Difuzyon mIRC Scripting Hazır Kodlar 25 24 Haziran 2013 06:16
Güncel Hava Durumu (Haritalı) aLya Haber Arşivi 0 13 Ekim 2011 10:03
Güncel Hava Durumu (Haritalı) aLya Haber Arşivi 0 12 Ekim 2011 10:11
Hava Durumu (Resimli) CipriX mIRC Scripting Hazır Kodlar 10 16 Aralık 2010 00:12
Yurtta Hava Durumu basketci Haber Arşivi 0 13 Kasım 2010 10:09