IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ekim 2011, 10:11   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Güncel Hava Durumu (Haritalı)




Güzel bir gün geçirmek için Hava durumunu kontrol etmeden evden dışarı çıkmayın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


12.10.2011 Meteoroloji'den yağış uyarısı


Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...
Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde (Marmara'nın batısı ile İzmir ve Manisa dışında) sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; öğle saatlerinde Doğu Akdeniz, Bartın, Sinop ve İnebolu, akşam saatlerinde Tunceli, Bingöl, Erzincan, gece saatlerinden sonra Muş, Bitlis, Siirt ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Akdeniz'de 4 ila 6 derece azalacak, Trakya'da 2 ila 4 derece artacak.

RÜZGAR: Ülkemizin batısında kuzey ve kuzeybatı, iç ve doğusunda güney ve güneybatı yönlerden orta kuvvette, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz ve Doğu Anadolu'da kuvvetli olarak (40-60 km/s) esmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Doğu Akdeniz, Bartın, Sinop ve İnebolu, akşam saatlerinde Tunceli, Bingöl, Erzincan, gece saatlerinden sonra Muş, Bitlis, Siirt ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, taşkın, yıldırım düşmesi, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz ve Doğu Anadolu'da kuvvetli olarak (40-60 km/s) esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar doğusu (İstanbul'un Anadolu Yakası, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik) aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar güney ve doğusu (Muğla, Aydın, Denizli, Uşak, Afyon, Kütahya) aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Hatay, Osmaniye, K.Maraş ve Adana'nın doğu çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; doğusunda, güneybatıdan (Lodos) kuvvetli olarak (40-60 km/s) esecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Bartın, Sinop ve İnebolu çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz ile zamanla bölge geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; akşam saatlerinde Bayburt, gece saatlerinden sonra Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar; bölge genelinde güneybatıdan (Lodos) kuvvetli olarak (40-60 km/s) esecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra batısı, gece saatlerinde bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; akşam saatlerinde Tunceli, Bingöl, Erzincan gece saatlerinden sonra Muş, Bitlis ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar; bölge genelinde güneybatıdan (Lodos) kuvvetli olarak (40-60 km/s) esecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinde batısı, zamanla doğu çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; gece saatlerinden sonra Siirt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
durumu, güncel, haritalı, hava


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hava Durumu Addonu el33t mIRC Scripting Hazır Kodlar 14 04 Temmuz 2016 14:06
Hava Durumu [2011] Difuzyon mIRC Scripting Hazır Kodlar 25 24 Haziran 2013 06:16
Yurtta Hava Durumu basketci Haber Arşivi 0 13 Kasım 2010 10:09