IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Kasım 2007, 17:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Terim: Çok önemli açıklamalar yapacağım




2008 Avrupa Şampiyonası’na katılan A Milli Takım’ın antrenörleri, EURO 2008’e gidiş öyküsünü anlattı. Terim, ilerleyen günlerde çok önemli açıklamalar yapacağını açıkladı.

NTV’de yayınlanan Yakın Plan Spor’da Güntekin Onay’ın konuğu olan antrenörler Müfit Erkasap, Metin Tekin ve Oğuz Çetin, en sıkıntılı dönemlerde dahi kendilerini yalnız hissetmediklerini ve birbirlerine destek verdiklerini söylediler. Programa telefon bağlantısıyla katılan A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ise önümüzdeki günlerde kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı. "Tarihi bir basın toplantısıyla her şeyi anlatmak ve paylaşmak üzere hazırlanıyoruz" diyen tecrübeli teknik adam, yardımcılarıyla beraber basının karşısına çıkacaklarını söyledi.

İki senelik süre zarfında Türk futbolunun analizini yaptıklarını belirten Terim, tespit ettikleri gerçekleri kamuoyuyla paylaşmak zorunda olduklarını söyledi.

Fatih Terim, düzenlenecek toplantıda zaman açısından şu ana kadar söyleyemedikleri şeyleri, Türk futboluna ışık tutması açısından dile getireceklerini belirterek, "Şimdi neredeyiz, ne yaptık, ne yapmamız lazım, Türk futbolu ne oluyor, şampiyonaya katıldık diye Türk futbolu kurtuldu mu? Belki de devrim niteliğinde çok dikkatli bir paylaşım yapmak zorunda olduğumuzu hissediyorum. Teknik ekip olarak iki yıllık doğruları ve yanlışları aktamak zorundayız. O yüzden çok geniş kapsamlı delillerle, olması gerekenlerle bir arada olmamız gerek diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Antrenör Oğuz Çetin ve Müfit Erkasap da, Fatih Terim’in bahsettiği basın toplantısının Türk futbolu açısından önemli olacağını ifade ettiler. Müfit Erkasap, "Çok kapsamlı ve programlı çalıştık. Özellikle Oğuz Hoca’nın raporlama yöntemi sayesinde, ülke futbolu adına önemli doneler elde ettik" diye konuştu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aciklamalar, açıklamalar, cok, onemli, terim, yapacağım, yapacagim, önemli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erdoğan'dan önemli açıklamalar Seth Haber Arşivi 0 24 Haziran 2014 13:29
Arınç'tan önemli açıklamalar AngeL Haber Arşivi 0 18 Kasım 2013 19:35
Bahçeli'den önemli açıklamalar Feronia Haber Arşivi 0 26 Ocak 2010 12:42