IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Ekim 2011, 10:22   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Vanlı Çocuklar Oyuncak İster"




En anlamlı kampanya minik GKV'lilerden geldi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Van yaşanan acı depremin ardından Türkiye'nin dört bir yanından vatandaşların ve çeşitli sivil toplum örgütlerinin destek çağrıları ve kampanyaları dikkat çekerken depremzede çocuklar için en anlamlı kampanya yine GKV'li minikler tarafından başlatıldı. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları anaokulu beş yaş gurubu öğrencileri "Vanlı Çocuklar Oyuncak İster" adlı kampanyanın startını vererek depremzede çocuklara gönderilmek üzere oyuncak toplamaya başladılar.


Yaşadıkları depremin ardından zorlu kış koşullarıyla mücadele eden Vanlı vatandaşlara yönelik tek yürek olan Türkiye'de GKV'li minik yüreklerde yaşıtları için serferber oldu. Vanlı Zeynep Korkmaz'ın "Benim iki battaniyem var birisi Vanlı kardeşlerime" kampanyasının ardından "Vanlı Çocuklar Oyuncak İster" sloganıyla GKV Anaokulu beş yaş gurubu öğrencileri de başlattıkları oyuncak kampanyasını büyük bir heyecanla sürdürüyorlar. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında başlatılan kampanyaya ilk oyuncak bağışını yapanda minik GKV'liler oldu. Evlerinde bulunan en güzel oyuncaklarını Vanlı çocuklara yollamak için okullarına getiren minikler önce sınıf öğretmenlerinden depremin anlamını ve Van'da yaşanan deprem sonrası yaşam mücadelesi veren insanların ve özellikle çocukların dramlarını anlattılar.

Öğretmenler deprem anında yapılması gerekenler hakkında da miniklere bilgi vererek sınıf içerisinde uygulamalarda yapmayı ihmal etmedi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları ilköğretim okulu öğrencilerinin ardından anaokulu öğrencileri de yaşıtları çocuklara gönderilmek üzere evlerindeki oyuncaklar içerisinden en çok sevdikleri oyuncaklarını okullarına getirerek öğretmenlerine teslim ettiler. Bazı öğrencilerin oyuncaklarıyla uzun süre vedalaşması dikkat çekerken bazı öğrenciler de "Vanlı kardeşime git. O'nun sana ihtiyacı var" dedikleri de öğretmenleri duygulandırdı.


Oyuncaklar da enkaz altında kalmış


Van depremiyle ilgili bir çok TV kanalında haber izlediklerini ifade eden minik GKV'liler "O ağlayan çocuklar için üzülüyoruz. Onların oyuncakları da enkaz altında kalmış. Oyuncaklarımız her şeyimiz. Biz oyuncaklarımızı seviyoruz.

Empati yaptık ve oyuncaklarımızı Vanlı kardeşlerimizle paylaşmaya karar verdik." dediler. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının bütün kademelerinde öğrencilerin sosyal sorumluluk duygusuyla yetiştirildiğini, birlik ve beraberlik içerisinde ekip ruhuyla hareket edilmesi gerektiği bilincinin kavratıldığını ve acısıyla tatlısıyla bütün olaylarda paylaşımcı olunması yönünde telkinlerde bulunulduğuna dikkat çeken Genel Müdür Dr Atanur Vergili "Yaşanan acı olaylardan dolayı hepimiz çok üzgünüz.

Vanlı kardeşlerimizin acılarını hafifletmek, onların yanında olduğumuzu hissetmelerini sağlamak ve yaralarına az da olsa derman olmak amacıyla okullarımızın bütün kademelerinde farklı isimler altında, bir birinden farklı hedefleri olan yardım kampanyaları başlatılmıştır. Anaokulu öğrencilerimiz ise hepimizi çok duygulandıran "Vanlı Çocuklar Oyuncak İster" sloganıyla anlamlı bir kampanya başlatmışlardır. Bir çocuk için oyuncağı çok büyük anlamlar ifade eder ve kolay kolay kimseyle paylaşmayacağı gibi kimseye de vermek istemez. Ama minik öğrencilerimiz kampanya ile ilgili çalışmalar başlatıldıktan sonra en çok sevdikleri oyuncaklarını Vanlı kardeşlerine göndermek için kampanyaya bağışlamışlardır.

Bu durum karşısında hepimiz hem duygulandık hemd e öğrencilerimizin bu ulvi duyguları içten yaşamaları karşısında mutlu olduk. Depremzede vatandaşlarımız için desteğimiz sürecektir. Toplanacak olan oyuncaklar Van Valiliği aracılığıyla dağıtılmak üzere gönderilecektir." dediler.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
vanlı Çocuklar oyuncak İster


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Süper pahalı" beş oyuncak! Slipknot Bilim Dünyasından Son Haberler 0 14 Kasım 2010 14:33