IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Ekim 2011, 16:57   #1
Çevrimdışı
Ruj
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Haftasonu hava nasıl olacak?




Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, kuzey ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin altında, güney ve batı bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredecek.
Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Tokat ve Siirt ile sabah ilk saatlerde G.Antep ve Kilis çevrelerinde görülecek yağışların genellikle yağmur, Van ve Hakkari çevrelerinde akşam ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Sabah saatlerinde Bolu, Düzce, Bilecik, Kastamonu ve Kütahya çevrelerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.



HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor, kuzey ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin altında, güney ve batı bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredecek.



RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek.



BÖLGELERİMİZDE HAVA



MARMARA: Parçalı, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu geçecek. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek. Sabah saatlerinde Bilecik çevrelerinde yer yer sis görülecek.
EGE: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Rüzgar; Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek.



AKDENİZ: Az bulutlu, doğusu parçalı bulutlu geçecek.



İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı görülecek.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde Bolu, Düzce ve Kastamonu çevrelerinde yer yer sis görülecek.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, kıyıları ile Tokat çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, güneydoğu kesimleri (Van, Bitlis, Şırnak, Hakkari) aralıklı yağışlı geçecek. Yağışların; genellikle yağmur, Van ve Hakkari çevrelerinde bu akşam ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Bu gece ile yarın (Cumartesi) sabah ilk saatlerde hafif buzlanma ve don olayı görülecek.



GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Siirt ile bu sabah ilk saatlerde G.Antep ve Kilis çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
haftasonu, hava, nasıl, olacak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bayramda hava nasıl olacak? Dilara Haber Arşivi 0 06 Eylül 2010 12:24
Hafta sonu hava nasıl olacak? Lucifer Haber Arşivi 0 02 Temmuz 2010 20:21