IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Kasım 2011, 11:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Terör örgütü PKK'nın ortağı bu ülkeymiş!




Mersin'de nefes kesen bir operasyonla yakalanan PKK'lı teröristlerin itirafları PKK-İsrail işbirliğini de ortaya çıkardı:
"Mavi Marmara'ya İsrail saldırısının yapıldığı gün İskenderun'daki askeri kışlaya saldırıyı örgütün Amanos lideri Kenan Yıldızbakan düzenledi. Yıldızbakan, sık sık İsrail'e giderdi. Burada gizemli bir kadınla birlikteydi"


Takvim gazetesinin haberine göre PKK terörünün arkasındaki güçleri birinci ağızdan açıklandı. Mersin Aydıncık'ta geçtiğimiz günlerde 3 PKK'lı terörist yakalandı. "Özgür Murat" kod adlı Barış Kızılçay, "Fırat Siverek" kod adlı Kenan Yıldızbakan ve "Sefkan Amed" kod adlı Cengiz Nergiz sorguya alındı ve gelen itiraflar, herkesi şaşırttı!
İSRAİL MAVİ MARMARA'YA ÇIKARKEN, PKK KIŞLAYA SALDIRDI
Barış Kızılçay adlı terörist, Kenan Yıldızbakan'ın PKK'nın Amanoslar Yapılanması Antalya Grubu'nun sözde lideri olduğunu açıkladı. Kızılçay, 31 Mayıs 2010 gecesi, İsrail askerleri Mavi Marmara'ya çıkarken, İskenderun Şehit Remzi İlboğa Kışlası'na yapılan ve 7 askerin şehit düştüğü roketatarlı saldırıyı Kenan Yıldızbakan ve Cengiz Nergiz'in gerçekleştirdiğini söyledi. Kızılçay'ın peşi sıra gelen itirafları, hainlerin korkunç yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi:
İŞTE O İTİRAFLAR
* Bu saldırıda roketatarı Cengiz, M-16'yı ise Kenan kullandı. Bunları bana kendileri anlattı.
ÜLKEYE SEMPATİSİ VARDI
* Saldırının ardından İskenderun eyleminin İsrail tarafından yaptırıldığı yönünde haberler çıkmıştı. Kesin konuşamam ama Kenan'ın İsrail ile bağlantısı vardı.
* Kenan, İsrail'e gidip geliyor ve orada İsrailli bir kadının evinde kalıyordu. Kadınla ilişkisi vardı. Ayrıca her sohbetinde İsrail halkını destekleyen yönde fikirleri göze çarpıyordu.
* En son İsrail'de bir kişi ile bir inşaat firmasının taşeronluğunu almış ve Türkiye'den İsrail'e işçi götürmüştü. Bu durum 2-3 defa tekrarlandı. Fakat daha sonra Filistinliler'in var olan pasaportlarını geri vermemeleri Kenan'da belli bir tepki yarattı. Çünkü bu pasaportların geri gelmemesi onun iflasını getirdi.
HAİN PKK'LI İSRAİL İLİŞKİSİNİ İTİRAF ETTİ
Öte yandan Mersin Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan Kenan Yıldızbakan, İsrail'e gittiğini kabul etti. Ancak Yıldızbakan, inşaat işleriyle uğraştığını, bu yüzden İsrail'e sık seyahat ettiğini ileri sürdü. İstihbarat Daire Başkanlığı, Yıldızbakan'ın ülkeye giriş çıkışlarını incelemeye aldı. Ayrıntılar MİT ile de paylaşıldı.
CEPHANE MEZARLIĞI
Aydıncık'ta yakalanan teröristlerin cephaneleri de dağda çıktı! Hainlerin, Antalya Gazipaşa'daki bir köyde kaldıkları, burada eğitim yaptıkları ve silahlarını da ormana gömdükleri anlaşıldı. Teröristleri olay yerine götürüp tatbikat yapan polis, toprağa gömülü halde çok sayıda silah ve bomba malzemesi buldu. Toplam 7 teröristin, İskenderun'daki saldırının yanı sıra Hatay Dörtyol'da 4 polisin şehit edilmesi olayını da gerçekleştirdiği belirlendi.
MEÇHUL KADINI ELE VERMEDİ
PKK'nın Amanoslar Yapılanmasının sözde sorumlusu olduğu ileri sürülen Kenan Yıldızbakan, İsrail'e sık sık gittiğini itiraf etti. Fakat burada sadece inşaat işleriyle uğraştığını söyledi. Meçhul kadın hakkında ise sessiz kalmayı tercih etti.


Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bu, ortağı, pkknın, terör, ülkeymiş, örgütü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mersin'de terör örgütü operasyonu Lucifer Haber Arşivi 0 18 Haziran 2010 23:08
PKK'ya terör örgütü dedi Julw Haber Arşivi 0 08 Ağustos 2007 04:25