IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Aralık 2011, 14:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Önce sağlam sonra çürük raporu!




Atatürk Stadı'nda maçları oynaması tehlikeye giren Diyarbakırspor, 06.08.2009 ve 28.10.2010 tarihli belgelere ulaştı. Daha önce Türkiye Futbol Federasyonu'nun Diyarbakırspor'un maçlarını oynadığı Atatürk Stadı'nda müsabakaların oynanmaması gerektiğine yönelik verdiği kararla ilgili yazıda önemli detaylar ortaya çıkmış ve bu konuyla ilgili büyük ihmallerin olduğu tespit edilmişti.

Diyarbakırspor'a ulaşan resmi yazıda, İl Spor Güvenlik Kurullarının koordinasyonunda Atatürk Stadı'nda denetlemeler yapıldığı ve denetim sonucunda ortaya çıkan eksikliklerin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne 29.03.2010 tarihinde bildirildiği ortaya çıkmıştı. Ayrıca bu resmi yazının Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından gönderildiğini belirtilmişti. Yani Atatürk Stadı'ndaki yapısal dayanaklık sorunun şuana kadar ihmal edildiği ve zamanında sorunun çözümü için hiç bir şey yapılmadığı kesinlik kazanmıştı.

RAPORLAR TUTMUYOR

Bu konunun peşini bırakmayan ve Diyarbakırspor'un haklarını savunma adına büyük bir çalışma başlatan yeşil-kırmızılı yöneticiler, eski tarihli resmi belgelere ulaştı. Bazı konularda çelişkilerin de görüldüğü resmi belgelerde, Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı'nın ve Diyarbakır Spor Güvenlik Kurulu'nun Stadyum Yapısal Sağlamlık Kontrol Raporu'nun belgeleri bulunuyor.

Bu belgelerde ilgi çekici ve can alıcı konu ise Diyarbakır Spor Güvenlik Kurulu'nun Atatürk Stadyumu ile ilgili olarak düzenlediği iki raporun bir birine uymadığı gözüküyor.

ÖNCE SAĞLAM RAPORU

Diyarbakır İl/İlçe Spor Güvenlik Kurulu başlıklı yazıda, İnşaat Teknikeri Ramazan Çelik, İnşaat Mühendisi Bülent Yavuz ve Laboratuar Sorumlusu Mühendis Metin Millet imzalı 06. 08. 2009 resmi yazıda Diyarbakırspor Kulübü'nün 2009-2010 futbol sezonunda müsabakaların oynanacağı Atatürk Stadyumu'nun yapısal sağlamlıkla ilgili olarak Diyarbakır Bayındırlık İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından sağlam raporu veriliyor.

SONRA ÇÜRÜK RAPORU

Aynı başlıklı yazıda, İnşaat Teknikeri Ramazan Çelik ve Laboratuar Sorumlusu Mühendis Metin Millet imzalı 28.10.2010 resmi yazıda ise Diyarbakır Atatürk Stadyumu'nun yapısal sağlamlığıyla ilgili olarak bu kez ÇÜRÜK raporu veriliyor. Diyarbakır Bayındırlık İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından hazırlanan bu resmi raporda büyük bir çelişkinin olduğu ortaya çıkarken, Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ise Diyarbakır'da bulunan Atatürk Stadyumu'nun yapısal sağlamlıkla ilgili olarak istenilen rapora, "cihazımız bozuktur" cevabını veriyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Diyarbakır Atatürk Stadyumu'nda maçların oynanmamasıyla ilgili aldığı kararla başlayan süreç devam ederken, bir yıl aralıklı olarak hazırlanan raporlarla ilgili yetkililerin alacağı kararlar merakla bekleniliyor.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
Çürük, Önce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tek sahte çürük raporu yok! Lucifer Haber Arşivi 0 30 Eylül 2010 14:23
Sahte çürük raporu iddiası Cemalizim Haber Arşivi 0 21 Ağustos 2008 22:46
Sahte çürük raporu iddiası Cemalizim Haber Arşivi 0 21 Ağustos 2008 22:46
Demirtaş'ın çürük raporu çeteden тєαм Haber Arşivi 0 14 Kasım 2007 13:08