IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Aralık 2011, 09:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Putin'in Partisi Yüzde 49,67 Oy Aldı, 238 Milletvekili Çıkarıyor




Rusya parlamentosu alt kanadı Duma [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerinde oy sayım işlemleri devam ediyor. Merkez [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kurulu'nun verilerine göre yüzde 95'i sayılan sandıklardan, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Başbakanı Vladimir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in liderliğini yaptığı iktidar partisi Birleşik [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ya yüzde 49,67 destek çıktı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerin bu şekilde tamamlanması durumunda 450 sandalyenin bulunduğu Duma'da Birleşik [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 238 milletvekili çıkaracak. Anayasal çoğunluğu kaybeden iktidar partisi hükümet kurma çoğunluğunu elde etmiş olacak.

İlk açılan sandıklarda yüzde 46'larda bir destek bulan Birleşik
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da kısmen moraller bozuldu, her ne kadar parti başkanı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sonuçları "zafer" olarak ilan etse de, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] "geriye gidiş" ve "ülkenin gerçek durumunun yansıması" olarak değerlendirdi. Aralık 2007 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerinde yüzde 64,3 destek bulan Birleşik [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nın 450 sandalyeli Duma'da 315 milletvekilliği bulunuyordu.

MUHALEFET İKTİDARDAN 77 SANDALYE ALDI

Merkez
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kurulu'nun verilerine göre yüzde 7 barajını aşarak Duma'ya girecek Komünist Parti yüzde 19,13'le 92 milletvekili, Adaletli [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yüzde 13,18'le 64 milletvekili ve Liberal Demokrat Parti de yüzde 11,66 destekle 56 milletvekili çıkaracak. Geçen dönem Komünist Parti'nin 57, Liberal Demokrat Parti'nin 40 ve Adaletli [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nın da 38 milletvekili bulunuyordu.

Diğer muhalefet partileri, yüzde 3,25 oy alan Yabloko, yüzde 0,96 oy alan
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Vatanseverleri ve yüzde 0,5 oy alan Haklı Dava Partisi ise [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dışında kaldı.

Duma'da anayasal çoğunluğu kaybeden Birleşik
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir kısım değişikliklerde muhalefet partilerine ihtiyaç duyacak. Yüzde 75 civarında sandıkların açıldığı saatlerde yüzde 50'nin üzerine çıkması Birleşik [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'yı rahatlasa da, yeniden kritik seviyenin altına inmesi iktidar partisinde moralleri bozdu.

İktidar partisinin yaklaşık 15 puanlık kaybı, ekonomik kriz sonrası zorlaşan yaşam şartları, işsizlik, yolsuzluk gibi sorunlarla birlikte; eğitim, sağlık ve diğer sosyal alanda uygulanan programlardan vatandaşın yeterince memnun olmadığı şeklinde değerlendiriliyor. Bir kısım yorumlara göre ise
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] halkında Putin-Medvedev tandemine (ikilisine) karşı yorgunluk oluştu.

RT'ye konuşan Duma Uluslar arası İlişkiler Komisyonu Başkanı Konstantin Kosaçev, Birleşik
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nın 10 yıldan fazla iktidarda kalması bir çok insan tarafından çok fazla olarak görüldüğünü, yaşamında kötü giden her şey için de iktidar partisini sorumlu tuttuğunu söyledi

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
238, çıkarıyor, milletvekili, oy, partisi, putinin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Avrupa devi, Metis'in yüzde 75'ini aldı Lucifer Haber Arşivi 0 23 Mart 2010 15:55