IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Aralık 2011, 17:46   #1
Çevrimdışı
~ Zirvala.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Meteoroloji'den Önemli Uyarı




Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre yurtta hava durumu şöyle olacak.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre; yurdun iç ve doğu bölümünde görülecek yağışların; Doğu Akdeniz kıyıları, Doğu Karadeniz kıyıları ile Mardin, Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Rüzgar genellikle kuzeyli, güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, öğle saatlerine kadar Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın; öğle saatlerine kadar Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Deniz ulaşımında aksamalar, Çatı uçması, vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olması gerekiyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre bazı illerde hava durumu şöyle olacak:

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu.(7)

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.(2)

İzmir: Parçalı bulutlu.(10)

Adana: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerine kadar aralıklı sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı.(13)

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu.(13)

Samsun: Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmurlu.(7)

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.(-1)

Van: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.(4)

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve yarın (Pazar) sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.(7)

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre bazı illerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Trakya ile bölgenin güneydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerine kadar doğusu ile sabah ilk saatlerde Isparta çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle sağanak ve gökgürültülü sağanak, Isparta çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, güney ve doğusu ile sabah ilk saatlerde Ankara ve Krıkıkale çevreleri aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar kıyı kesimlerinin aralıklı yağmur ve karla karışık yağmur, iç kesimlerinin ise karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyılarda yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, kuzey kesimleri ile Siirt çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzeyinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

__________________
Tanrı'nın Şımarık Çocuğu..

Zirvala.com - Sohbet ve muhabbetin adresi..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
meteorolojiden, uyarı, Önemli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Meteoroloji'den Önemli Uyarı System Haber Arşivi 0 13 Kasım 2011 11:14
Meteoroloji'den çok önemli uyarı Feronia Haber Arşivi 0 07 Şubat 2010 13:07
Meteoroloji'den Uyarı Lin Haber Arşivi 0 05 Nisan 2008 23:16